Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Pozdrav svima
Dobio sam auto na poklon ali mu je zakljucan ecu tako da nije moguce u tipkovnici utipkati code,i auto nece da upali, ima li ko kakvo rjesenje?citao sam da bi mozda moglo na bosch pumpi staviti od akumulatora + zica na elektricnom ventilu za gorivo i da bi auto trebao upaliti? Ako bilo sta znate pomozite
hvala
sam svoj majstor
Tesko ako je ecu u problemu.
A ako bi se zamjenio (kupio drugi pod istim brojem) ecu i bsi i da se stavi kljuc od istih? mislim da je u njemu ecu bosch 9624519580 nisam siguran jer nisam stigao da skinem,
Zadnja izmjena od parisienn (23-03-2014 12:47:03)
sam svoj majstor
Imas u tvom gradu dobrog majstora
ako je zena imenica, onda je ljubavnica zamenica
Znam pisao sam mu na email i cekam odgovor, ali dok cekam odgovor volio bih da cujem jos misljenja i savjete
sam svoj majstor
To sam da resis nemozes u svakom slucaju,a da kupujes sve mislim da ti se ne isplati.
Sigurno moze neko to da ti resi.
ja sam mislio da bi moglo kao da se stavi na ventilu na bosch pumpi jedna + zica i da na tom ventilu ima struje stalno kada treba da upali ali od toga nista Cekam i dalje odgovor oda majstora iz Rijeke bice da danas ne gleda email
sam svoj majstor
ja sam mislio da bi moglo kao da se stavi na ventilu na bosch pumpi jedna + zica i da na tom ventilu ima struje stalno kada treba da upali ali od toga nista
Cekam i dalje odgovor oda majstora iz Rijeke bice da danas ne gleda email
Izbjagavaj da majstoru pises emailove, nema on vremena odes do njega dogovoris, doslepas, platis i ovzis. To rijesenje sa tom zicom sto ti pricas nije dobro rijesenje vrlo jednostavno se tu mozese sve ostaviti originalno.
Nemora da znaci da bi upalio,mozes probati,mozda je jos neki senzor blokiran.
Svakako kad odvezes pravom majstoru rijesice to relativno lako, sam sigurno neces uspjeti rijesiti tj mozes i sam ali vjeruj mi kostace te 10 puta vise vremenski i 5 puta vise finansijski.......pravi majstor i ne lupas se o glavu bez potrebe......
Ne dobija se auto na poklon što je dobar, nego što je loš. Ako je ECU jedini problem može da se otvori šampanjac, ali je mala verovatnoća.
Srećno
Zadnja izmjena od DS9 (24-03-2014 10:31:19)
Znam da je danasnje vreme takvo da nemozes od nekoga dobiti ni čašu vode,mom kumu stajao taj auto on ga nije ni prodavao niti ima vreme a meni rekao upali ga vidi sta jos treba i vozi.videcu sta i kako za taj ecu majstor mi je rekao oko 150 eur tako da necu da puno da izgubim,samo alu felge da prodam izvucicu te novce,
sam svoj majstor
dobija,dobija samo vrlo rijetko,pozzz.
Ne dobija se auto na poklon što je dobar, nego što je loš. Ako je ECU jedini problem može da se otvori šampanjac, ali je mala verovatnoća.
Srećno
da da vrlo rijetko,teska su vremena danas
dobija,dobija samo vrlo rijetko,pozzz.
DS9 napisao:Ne dobija se auto na poklon što je dobar, nego što je loš. Ako je ECU jedini problem može da se otvori šampanjac, ali je mala verovatnoća.
Srećno
sam svoj majstor
Ako ko sta moze reci o ovom autu karakteristike itd? nesto sam citao po francuskim forumima da su ljudi zadovoljni sa tim motorima.A moj kum kaze da ga je sluzio bez problema jedno to sto se zakljucao a on ima novi auto,
sam svoj majstor
I u gradu odakle sam ja rodom ima dobar majstor za dijagnostiku 40 km od tebe ka Nišu ali sta cu kada sam daleko a ovde nikoga nisam znao.U svakom slucaju hvala svima
Imas u tvom gradu dobrog majstora
sam svoj majstor
Da ne otvaram novu temu,auto je upalio radi kao sat ima par sitnica da se rjese ali nista strasno, Samo imam pitanje na instrumet tabli mi cas pokazuje kilometre cas nema nista i nepokazuje mi kolikio idem km/h tabla je Sagem sta trebam da uradim?
sam svoj majstor
Proveri dzekove na bsi
proveriću, pa javim sta se dogadja
sam svoj majstor