Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Moze li se kako resiti ovaj problem sa Vectrom B na disleju ispisuje tek po nesto od sadrzaja? Kako? Pozdrav majstori
Prepreka je samo nasa masta...
crko ti je displej,navodno da ima netko ko ih popravlja ali mi nije nikad to zatrebalo pa se nisam ni previse interesirao o tome
daj mail da ti pustim upustvo za reparaturu posto nevidis attachments....
POZDRAV
Ako nije problem postavi i kao attachment na forumu.
pozz
daj mail da ti pustim upustvo za reparaturu posto nevidis attachments....
POZDRAV
---> Neznanje je veliki izvor hrabrosti ! <---
gubi kontakte iza displeja, treba ih oèistiti i uèvrstit
gubi kontakte iza displeja, treba ih oèistiti i uèvrstit
To sam vec pogledao i to dobro izgleda flet je lepljen za stampu i display
I ja bih voleo da vidim to uputstvo za reaparaturu jer mi nikad do sad nije uspelo da to popravim - probao sam par puta bez uspeha i odustao od toga.
Ljudi naso sam to uputsvo i prilazem ga pa probajte a idem i ja da probam. Srecno
kakva je procedura skidanja displeja,jel mora da se skida tabla ili... kako vec?
nisam imao prilike do sad!
FAP remover
kakva je procedura skidanja displeja,jel mora da se skida tabla ili... kako vec?
nisam imao prilike do sad!
Da skida se tabla, pa se iz table izvlaci samo displej. A da bi skinuo tablu treba da skines prekidac za svetla (ispod su srafovi), plastike oko vrata volana (ispod su srafovi) i sve resetke ventilaciije (ispod su srafovi).
O.k hvala probam,pa javljam sta sam uradio
pozz
FAP remover
Evo...pokusaj....
O.k hvala probam,pa javljam sta sam uradio
pozz
Moras da budes jako pazljiv sa povlacenjem fleta da ga ne odlepis skroz. Obrati paznju kada iz kutijice u koju je displej vadis beli nosac na kome su pcb i displej kopca se na 4 strane moze da ti se desi da pokidas flet
Napravio displej sa jedno 3 sata izgubljenih i bezbroj bezuspesnih proba. Sad je ko nov. Hvala svima na savetima... Pozz
Pozdrav kolege,
Da li mozete da mi posaljete pdf kako da popravim moj displej.
Hvala Dejan
Kolega mozda bi i poslali da si bio malo aktivniji, za sad ti ostaje samo da sacekas 12 korisnih postova da bih video uputstvo!
Pozdrav!!!
Nije je znanje znati i za sebe ga zadrzati, vec je znanje znati i potrebnima ga podeliti!!!
Pozdrav,
Hvala kolega trudim se...:).
Dejan