Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1 2 SljedećaObrnuti redoslijed poruka
zelim uzeti R250 interface za wv/audi za radnju table after 7/2006,koristi li neko ovaj interfejs i kako ste zadovolni.
Extra uredjaj za male pare
?
ovo EXTRA i bas mi se nedopada
Extra uredjaj za male pare
dao si pitanje i odgovor sebi...
@)).....
jer ga neko koristi ili cim je kosooki odma komentari odu u drugom smeru, samo da se skuplja komentara.
pa bre ...covek ti lepo napisao,sta ocekujes...ja ga ne koristim i nemam,a i ne znam ko ga koristi...kupi pa ces videti...
best regards!
moram da se osiguram
pa bre ...covek ti lepo napisao,sta ocekujes...ja ga ne koristim i nemam,a i ne znam ko ga koristi...kupi pa ces videti...
kupis si "digiprog3"i kralj si.
stole Offline
Member
Members Posts: 11
Likes Given: 1
Threads: 1
Given 1 thank(s) in 1 post(s)
Dash WV/AUDI
Please if there is someone to tell me how things R250 We need boards for golf 5 after 7/2006
or suggest me some tools to address these instrument panels??
isto da sam ja naprimjer pitao- dali valjaju ovce -odlucio sam da ih kupim -dali bleje ili ne -dali radjaju jagnjad ili ne
Zadnja izmjena od koyot (02-04-2014 00:17:10)
atm tuning
electronic key
------------------------
ode u off al moram da postavim, acome izvini
Saznaju novinari kako jedna baba na nekoj planini ima mnogo ovaca i sama
ih čuva.
Jedan od njih je nekako pronađe, sedi baba na stolici i prede,
a ispred nje po livadi pase mnoštvo ovaca.
- Bako, koliko imas ovaca ?
- Kojih, crnih ili belih, - pita baba.
- Pa, na primer belih?
- 1.000.
- A crnih ?
- Isto, - mrzovoljno će baba.
- A koliko jedna ovca daje vune ?
- Koja, crna ili bela ?
- Pa, naprimer, bela ?
- 2 kile godisnje.
- A crna ?
- Isto.
- A koliko se mesa dobije od jedne ovce ?
- Koje, crne ili bele ?
- Naprimer, crne ?
- Dva'es pet kila.
- A od bele ?
- Isto.
Novinar vec iznerviran, puk'o mu film, pa vikne na babu:
- Pa, dobro baba, kakva je razlika izmedju crnih i belih, kad
me stalno pitas: "crne ili bele", a na kraju sve isto!?
- Eeee, crne su moje !!!
- A bele ?
- Isto.
Press F13 for IQ Test now !
kolege od dobrih majstora uciniste sami sebe jos bolji cobani :sml:
Mozda su neki i cobani, ali bar znaju šišati ovce, a ovaca koliko hoces. Evo citat od jedne "crne" ovce sa stranog foruma:
I bought the batch of adapters carsung, work with ecu bosch edc16c34 and burn the ecu, then take measurements and are all bad, I ask liability to the seller carsung and no charge is made, I understand that this happens to me to work with shit china, but I think as a seller should respond after 7 days no signs of life, I understand they do not want to know anything, I will do everything possible not to sell anything, are some scammers.
a "bijela" je malo opreznija pa se raspituje kako je prosla crna
---> Neznanje je veliki izvor hrabrosti ! <---
ode u off al moram da postavim, acome izvini
Saznaju novinari kako jedna baba na nekoj planini ima mnogo ovaca i sama
ih čuva.
Jedan od njih je nekako pronađe, sedi baba na stolici i prede,
a ispred nje po livadi pase mnoštvo ovaca.
- Bako, koliko imas ovaca ?
- Kojih, crnih ili belih, - pita baba.
- Pa, na primer belih?
- 1.000.
- A crnih ?
- Isto, - mrzovoljno će baba.- A koliko jedna ovca daje vune ?
- Koja, crna ili bela ?
- Pa, naprimer, bela ?
- 2 kile godisnje.
- A crna ?
- Isto.- A koliko se mesa dobije od jedne ovce ?
- Koje, crne ili bele ?
- Naprimer, crne ?
- Dva'es pet kila.
- A od bele ?
- Isto.Novinar vec iznerviran, puk'o mu film, pa vikne na babu:
- Pa, dobro baba, kakva je razlika izmedju crnih i belih, kad
me stalno pitas: "crne ili bele", a na kraju sve isto!?- Eeee, crne su moje !!!
- A bele ?
- Isto.
Zadnja izmjena od stole (02-04-2014 12:24:22)
Jaooo sta se ovdje radi propustih zabavu...
@)).....
evo ubrzo bice i kategorija :stocni pijac
Zadnja izmjena od stole (02-04-2014 12:54:34)
pa dok je ovaca bice i stocnih piaca
atm tuning
electronic key
------------------------
po meni, osnovno je i najvaznije, a sto svi zaborave pa posle bude problema, ne smes ''na kablice'' da radis bilo sta sto nisi kasnije u stanju rucno da povratis u zivot, ako zeznes!!!!
eto, na tome se sve bazira...i tu svi grese..a oko predznanja i razumevanja uopste sa cim si se uhvatio u kostac, to da ne komentarisem...uglavnom se vise jure gotova resenja kako nesto na brzinu da se odradi a mnogo manje se vremena posvecuje ucenju i razumevanju kako nesto radi. Epilog znamo svi...recimo 5 uradjenih stvarcica, 1 spaljena..tako da steta ubije vajdu.
Ili jos gore, barem za nas majstore koji zivimo od ovoga, skida nam se laksi deo posla a tovari na ledja samo ono tesko za rad ili jos gore, ubijene i unistene stvari, gde ne znas odakle da krenes.
Sve skupa kad se sabere.....dolazimo do ove zezanjcije sa ovcama i to je tacno...posao smo upropastili i obezvredili, tako da je to i tacno..evo gledam pre neki dan mom bivsem kolegi malterdzija uzeo 660 evra za 10 dana rada eto...a od alata ima mistriju, vanglu, libelu i lenjir...kosta ga alat 100 evra do penzije da radi..sljapa malter po zidu i ni ocemu ne misli, drugi ga hrani i duvani....pa sad vidite i sami...
cuby
Doktor specijalista za elektroniku
Hahahha cubi to sam ja davno rekao I negde pisao jebes vise nas posao,preko puta mog servisa lepe stiropor rade fasadu pitam ja koliko rade po kvadratu 5 eur+ skela,ovaj moj komsija svaki dan kupuje gajbu piva I rostilja covek hrani ih,a oni lagano se zezaju kuca 300x5eur ---1500 eur.pa ti vidi,danas je zavrsili deset dana radili,
drvena kajla je zakon
nije bas tako....tezak je to posao...
best regards!
niko nas nije sutirao nogom u du.. . Sami smo birali profesiju, zato radite i ...
ako je zena imenica, onda je ljubavnica zamenica
yep ..... ja i gonza idemo u kopar da se kopamo....
@)).....
de da kopamo na ovu vrucinu
ako je zena imenica, onda je ljubavnica zamenica
Covek pita za R250 a vi ubiste po ovcama i mistrijama samo dok covek kupi mistriju i konac i ode u brda da nabacuje fasade ovcama....
Sto nemas u vuglu potrazi na googlu!
Evo komentara sa nasih foruma na istu temu, samo je oblast druga:
Čudnovato kako se u xxxx oblasti odomaćio izraz " ZA POČETNIKE " kao nasledje popularne
literature kad se pojavio Win98 pa smo bili preplavljeni bombastim naslovima u izlogu
knjižara: "Windows98 za početnike" ; "Office za kuvarice i konobare"; "21 korak do
Bila Gejtsa"....itd.
Kad u Office početnik pogreši jer nije dobro razumeo lekciju nema velike štete -
neće niko nastradati ali kad "početnik" pogreši u sintaksi G-koda može neko da nastrada
jer mašina nema inteligenciju da ispravlja nečije početničke greške.
Biti xxxx je ZANAT koji se uči u zgradama koje se zovu škole
gde stručno-nastavno osoblje svakodnevno drži predavanja i učenike obučava konkretno
i tamo ne postoje udžbenici za početnike već se uči od nacrtne geometrije
pa do tehnologije obrade materijala, polažu se ispiti i dobija verifikovana diploma.
Ni jedan ozbiljan proizvodjač mašina kao i softwerske kuće nisu niti će objaviti
uputstvo za početnike već uz proizvedenu mašinu ili softwer isporučiće potrebnu stručnu
literaturu a nikako neki kurs od 21 lekcije.
xxxxmašine i CAD/CAM softweri se proizvode za struku što podrazumeva školovane kadrove
a ne za početnike. Početnici u struci su se nekad zvali "kalfe" pa su nakon odredjenog
vremena provedenog u struci morali polagati majstorski ispit pred stručnom komisijom.
Izgleda da je u ovoj sveopštoj pometnji i besposlici struka pala u blato pa će pisanje
literature "za početnike" donositi zaradu autorima ali će biti povećan broj pacijenata
u ambulantama pa će svi biti na dobitku osim našeg "početnika".
Ne zanima me da li se slazete sa navedenim ili ne, bitno je da citate iznova dok ne shvatite.
Stranice: 1 2 SljedećaObrnuti redoslijed poruka