Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
interesuje me dal postoji varijanta opreme za servis cr dizni ,da ne mora da se kupuje boš astal...
neznam način kada je popraviš da ispitaš šta si uradio sem direktne probe na vozilu....a I malo mi je nejasno šta si konkretno zamislio....
interesuje me dal postoji varijanta opreme za servis cr dizni ,da ne mora da se kupuje boš astal...
Ima Hatrige stroj kazu da je jaci od Bosch radi i Delphi
60 000e baš zanimljivo...ima I jeftinijih stolova koji rade kao hatrige
60 000e baš zanimljivo...ima I jeftinijih stolova koji rade kao hatrige
Plati pa se Klati...
Sretno
stardex,merlin,ditex...rade isti posao za tri puta manje para Hatrige je dobar ali treba vratiti investiciju, obzirom da je sve manje posla I da se uzimaju vise polovne varijante dizni nego reparacija.....
stardex,merlin,ditex...rade isti posao za tri puta manje para Hatrige je dobar ali treba vratiti investiciju, obzirom da je sve manje posla I da se uzimaju vise polovne varijante dizni nego reparacija.....
Bas tako kako si rekao,ja.sam pravio masinu pre par god.kada je. To bilo jos skuplje I isplatilo se kada nije bilo toliko dizni polovnih kupiti,a plus sto ti treba kamara alata itd.,sada to ispituju za 10eur.,a polovnu kupis za 50eur.I sve vise kupuju polovne nego sto hoce da repariraju,jedina mi je dobra stvar sto mnogo skratim vreme popravke jer ne saljem I ne. Gubim vreme dok posaljem I cekam da mi vrate
Zadnja izmjena od alexa2406 (23-04-2014 01:23:40)
drvena kajla je zakon
sa 60000keša ode matori u penzijun ;):),ja misio neka "seljačka" fora sa cr pumpom,elektromotorom ,i sa onom improvizovanom elektronikom za okidanje.....a ne 60000.....kuku!!!
sa 60000keša ode matori u penzijun
;):),ja misio neka "seljačka" fora sa cr pumpom,elektromotorom ,i sa onom improvizovanom elektronikom za okidanje.....a ne 60000.....kuku!!!
mozes da pravis ali nikako sa tom elektronikom
Zadnja izmjena od alexa2406 (23-04-2014 20:30:42)
drvena kajla je zakon
kažu da za denso dizne u srb samo jedan majstor/ u ostružnici /jel istina.....
nema veze I upravo ti nemaju adekvatan alat
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka