Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
Pozdrav svima na forumu.....
Imam jedan problemcic....naime doticni polo 97 god je bio karamboliran i stajao je na deponiju gdje su mu izgubili kljuceve i sad kada se popravio nemoze se auto upaliti pa me zanima dali se moze na ovom immu napraviti totalni immo off i moze li se sadrzaj motorolinog procesora iscitati sa kojim dijagnostickim uredjajem a da nemoram vaditi procesor van.
probaj sa commanderom
atm tuning
electronic key
------------------------
Zašto ne prilagodiš kljuè???
moze i ta opcija ali to nisam nikad radio i neznam kak se radi.....moze li se prilagoditi vec neki polovni kljuc?
mozes li u par rijeci opisati kako da prilagodim kljuc na tom autu ako ti nije problem?
ovako........
najprije moras imati login.ako nemas iscitas iz externog imma u kojem ti je
tms 370 ili motorola dump pa ti npr ja izracunam login,nades odgovarajuci
transpoder za kljuc .....pa ga ukodiras dijagnostikom........
ok....login nemam tako da moram iscitati immo a unutra je motorola.....moze li se ona kako iscitati sa nekom dijagnostikom a da se ne vadi van?
moze kad je sistem uredu........ja citam motorolu .......
sa cime ju citas?
...login bi vag-tacho trebao proèitat a što se tièe kodiranja da ide dijagnostikom ali i vag-tacho ima tu opciju pa sa njim odmah odradiš.
ok hvala......bum se sutra malo poigrao pa javim rezultate....jel sam uspio ili sam zaglavio....:))
nece ti vag taho ocitat kad nema ampule ...........da je sistem cjelovit mozda bi.......
ccc.....to mi se uopce sad vise nis ne svidja....
pokusaj pa javi.............ali nece..........
drugo:nadi negdje takav box da ima kljuc u paru te prebaci u svoj kljuc tu ampulu...stavi box.........
napravi prilagodbu dijagnostikom i brum......
ja bi onda ostavio i taj kljuc i bravu jer su ovdije kljucevi izgubljeni i tako i onako moram sloziti bravu na neki kljuc....
nece ti vag taho ocitat kad nema ampule ...........da je sistem cjelovit mozda bi.......
upss.. novi momenat, baš æu pokušat, nisam imao da nije bio bar jedan kljuè....
Zadnja izmjena od commander (02-09-2009 01:04:46)
ako je motorola može se napraviti immo off u imobilizatoru,bravu odneseš kljuèaru da ti po njoj napravi kljuè da ne moraš mijenjati sve brave
nabavio sam drugu bravu i kljuc i pripadajuci immo....sad me zanima kako da to uparim sa ecu....nisam to nikad radio pa bi svaka pomoc dobro dosla....
hvala
izvrsis prilagodjenje motornog ecm-a prema immo
jel to onaj postupak kad se ode u immo i u adaptaciju i u kanal se upise 00 i onda se to snimi izadje van i to je to?
tako je...
koju imas dijagnostiku..........
25......
10.....
00......
pricekati minut i bum....
imam vag com.....danas cu probati to napraviti pa javim jel je upalio ili nije...
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka