Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Fiat punto 1,2 8v 2001 god auto je dosao s kvarom da trokira motor ,nema snage (radi na manje cilindara) provjereni kablovi i bombine ,uzet polovan ecu IAW M3 dekodiran i auto je radio odlicno jedno 10-ak km i nakon toga je ponovo poceo trokirati,sad se ponasa cudno dok je hladan radi super kad se ugrije u voznji izgubi snagu,da idem na drugi ecu ili...?
postoji velika volja....
Jesil gledao sa diagnostikom imali kakvih gresaka...
Sto nemas u vuglu potrazi na googlu!
Napravi Engine scan da provjeris jel ima zabiljezenih gresaka i ako ima postavi ih da vidimo...mada ja mislim da ce ti trebati drugi ECU i nove bobine (vjerojatno je u njima uzrok da ti je i taj ECU dobio...)...
Prvo nove bobine kablove i svjecice pa onda ecu inace i taj ecu ce ici na smece
IAW MARELI 59 F elektronika na usisnoj grani i problem pregrijavanja ecu, ecu je hibrid ,tesko popravljiva sem jednog tranzistora ,pod uslovom da je on LP.
na dijagnostiku greske nema niti pali engine lampicu,u tom trenutku kad se auto ugrije i počne ''trokirati'' utvrdio sam da na prvu bombinu ne dolazi napon.
postoji velika volja....
najpvo bombine pa ondak dalje ECU...
Prvo provjeri kabal izmedju bombina i ecu dali prolaze ako ne oda je ecu izlaz stradao ....
PS. provjeru ulaza u bombinu provjeri sa led ispitivacem dali ima signal ,dali led lampa blinka oba pola ....lp
na ecu idu na pin A38 Bombina 2 i A 10 bombina 1 a plus ide preko jedne i druga uzima ....
Zadnja izmjena od pajosun (07-05-2014 12:22:00)
Rijeseno,bombina pravila problem,hvala,moze lock
postoji velika volja....