Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Pozdrav za sve korisnike ovog foruma!
Imam problem sa navedenim autom... Ovako znate ko je vozio ovo auto sigurno ce znati o cemu pricam.
Kad date kontakt znate onaj zvuk sto se cuje (zuji) dali je to (pumpa?) i poslje tog zvuka palim auto i uvjek bilo normalno sve vec dvije godine se auto voza. I sad u voznji mi se cuje taj zvuk upali se kao da sam tek kontakt dao zuji ono i odma gubi obrtaje i nece gas nikako, stanem 5-10 min ugasim auto i onda normalno upali i normalno ide nekih 10 kilometara i onda opet isto...
Auto je na putu i dali ja tako smijem vozit nekih 200 kilometara do kuce, da nebi nesto drugo pokvario ili ostetio?
I da kazem da auto ima pređenih nekih nesto manje od 200.000km.
Eto bio bih zahvalan na bilo kojoj informaciji, neki mi kazu da moze biti u pitanju senzor pritiska goriva.
Meni je samo bitno smijel se voziti tako do kuce, kad dođem kuci ide on odma na dijagnostiku... Hvala!!
Moze da bude puno toga, ali vjerovatno liftup pumpa, odes kod nekog finom majstora i isto ovako mu objasnis i on ce znati onda kojim redom da probjerava.
pozz
Javi šta si uradio. Srećno!
Žile