Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
pozdrav
auto samo mijesa zrak unutar sistema i nigdje ne puse....predpostavljam da klapne ne odradjuju.u fiatu na dijagnostici su rekli B 1906,pitam koji je to motor kazu lijevi,a ima ih 4 na lijevoj strani...
pa to ti je jednostavno provjeriti koji ne radi, zavrni rukave ako to mislis popravljati.......
A dok stigne do njih ima da rasturis pola auta Imas u Kts-u objasnjenje i slike koji se i gde motor nalazi
Bosch KTS 570
Kada nađeš šemu ,idi direkt na taj motor, možda je samo oksidirao kontakt,a to bi bilo i najeftinije i najlakše za rešiti. Ja sam preključe na mom Citroenu C5 sredi0o levu stranu bila grejala. Imam tehničku dokumentaciju i tako sam znao šta i gde da gledam. Ubacio sam foto aparat ispod volana u onu rupu i napravio par snimaka , pregledao , zavučem ruku i malo pomerao žice na konektoru, i gle čuda proradio , radovao sam se kao malo dete, jer su mi cifre razne prolazile kroz glavu. Na C5 hoće da se pojedu zubci na motoriću ili klapni. Srećno ,a treba će ti malo i sreće;)
Žile
Sreće da.Nisam htio pisati cijelu povijest ovog problema jer bi tekst bio podugačak,zato sam pitao ako netko konkretno zna koji je to motor...uglavnom tri puta sam bio na dijagnostici u fiatu.prvi put su mi rekli 3 motora nevaljaju.koja 3? Kažu mi "ma najbolje promijeni sve na lijevoj strani,na to su slabi?!?ok,u Italiji u fiatu za taj broj šasije pokazuje da je samo jedan motor na lijevoj strani i dali su mi neka 2 koja su imali na stanju.skinem "kruškot" promijenim ta 2 koja sam imao,opet ne radi.ok,razumijem.opet na dijagnostiku još je jedna greška i sad bi trebao promijeniti još taj jedan motor a neznam koji je....
Uglavnom ,promijenit ću ih oba i ćao fiat.
Btw naskidao sam se " kruškota" ali ovaj je specifičan zbog onih šarafa što drže kutiju grijanja za aluminijsku armaturu,ali da se skinuti.
Ne zaboravi da moras uraditi adaptaciju posle zamene
Bosch KTS 570
Znam...