Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
2010 god. 1.6 dizel i problem je sto kompresor ne ukljucuje a jedino sam vidio da je kompresor sa kvacilom.
Osnovno nisam ispitao a sutra mi stize auto da pogledam,punili su sistem al posto nije komp.proradio odjeb...i su ga.
Jel ima neki savjet u vezi ovoga sta bi moglo zezat,naravno prvo cu proveriti dali je sve u redu sa ozicenjem do kompresora i elektro magnet.
Pozdrav.
Pogledaj osigurač , i onda redom kako si i napisao.
Možda konektor oksidirao ili je oštećena instalacija.
Žile
Pa da a jel se moze probati bez presostata na na neki nacin?
Ako slucajno on zeza.
Zadnja izmjena od mb73 (25-05-2014 16:30:16)
Probaj aktuator test (kompresor klime) preko dijagnostike ako se ne cuje klik provjeri spulu i instalaciju. Ja sam uprvo imao problem s xarom picasso ali je problem bio u bsi-u. kontakt na releju bsi-a nije imao konakt pa sam ga prelemio i radi.
Zadnja izmjena od delek (25-05-2014 20:13:16)
Trebao bi vidjeti koji je relej moze biti isti problem.
Evo ovde ima nešto o klimi : evo i ovde ima dosta o klimi.
Zadnja izmjena od Mrčela (25-05-2014 21:08:44)
Žile
Ne verujem da bez njega može da radi klima.
Pa da a jel se moze probati bez presostata na na neki nacin?
Ako slucajno on zeza.
Žile
Hvala.
Mislim da nesmijes stavljat linkove koji vode drugim forumima.
Relej je unutar bsi-a, presostat ne utjece na aktuator test. Mora biti i osigurac na bsi za kvacilo klime. Ovo je za xara pixaso a nemam sad shemu za berlingo.
teško ćeš riješiti bez el.sheme za taj auto i dijagnostike tj. parametri klime ,bsi, motorni,dali očitava tlak klime dijagnostikom,itd.Što se tiče sheme vidim da autodata i slični programi nemaju za to novije godište
Postoje i drugi programi sa semama,recimo citroen sedre on je ima.Taj auto dok ne prikacis na dijagnostiku ne vredi da lupas glavu.
Prikacit cu ga ujutro na lexiu pa cu vidjet.
Ovo je rjeseno juce,bilo je do elektro magneta,namotaj rikno.
ili..nesto u njemu..
best regards!
Neznam nije mi pasalo da ga cistim i trazim zastitu al eto da spomenem da sam juce imao isti slucaj samo na pug 307 al sve je isto i na njemu to nesto je bilo na samoj povrsini pa sam ispitao i odradio "to nesto"hvala i pozzz.