Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
Došao mi èovjek da mu skinem kilometražu na autu, i ja sve ljepo skinem tablu, chip, spojim digu kad ono napise mi na ekranu update i onda ???SYNC???. Zovem èovjeka koj mi je prodao digu i on mi kaže da ima neki programcic koj to rjesava za 5 mini da ce mi ga odma poslati.... I sad je prošlo više od 3 sata a nije mi poslao niti se javlja na telefon, pa ako netko ima taj programcic da mi posalje da covjeku sad rjesim tu tablu jos danas....
koje auto,koja godina i koja tabla?? da vidimo sta je unutra da iscitas memoriju pa da je mjenjamo ovdje na licu mjesta a kasnije popravljaj digu
pozz...
UCOT - Universal Code Off Tool
Napravio bi ja tako odma ali mi je labtool na popravku pa memam s èime èitat osim dige.....
nece to bas tako neki programcic
koja ti je verzija DIGE IMAN TI REPROGRAMATORE za digu za ic111 i 112 za 24c02
KO NE PITA TAJ NE SKITA!!!!
Došao mi èovjek da mu skinem kilometražu na autu, i ja sve ljepo skinem tablu, chip, spojim digu kad ono napise mi na ekranu update i onda ???SYNC???. Zovem èovjeka koj mi je prodao digu i on mi kaže da ima neki programcic koj to rjesava za 5 mini da ce mi ga odma poslati.... I sad je prošlo više od 3 sata a nije mi poslao niti se javlja na telefon, pa ako netko ima taj programcic da mi posalje da covjeku sad rjesim tu tablu jos danas....
Taj programcic ti ja mogu poslati,,ali kao sto su ti napisali kolege nece samo s njim ici.
Napisi od kog si kupio digu,tako da i drugi koji su kupili od njega znaju sto ih ceka,da se na vrijeme pripreme da ne dodju u istu situaciju i da im se ne smiju musterije...prevaranata na sve strane...
malo para malo muzike
staro rijeklo
jel neko zna tko proizvodi(koja zemlja) ove diga aparate? znam da ih china kopira.
Elektronika ti je ko zena,iznevericete kad najmanje ocekujes
dali postoji otkjlucan diga ili se mora otklucati svakih 50 vozila?
POSTOJI
KO NE PITA TAJ NE SKITA!!!!
A koliko kosta taj otklucan diga??
I dali je moguce kupiti samo aparat posto imam SKORO sve kablove?? (i dali je moguce kupite samo neke od kablove )
Diga radi, bilo je zajebacnije s njom al sad je ok....
Negdje sam vidio da ima za kupiti diga bez kablova i to za poprilièno manju cijenu nego sa kablovima, a pojedinaène kablove napraviš sam.....
Pozdrav
više se isplati kupiti komplet,pa imaš rezervni can dongle,9s12 dongle,chrysler dongle...400 $ komplet u kini,mislim da je to džabe
više se isplati kupiti komplet,pa imaš rezervni can dongle,9s12 dongle,chrysler dongle...400 $ komplet u kini,mislim da je to džabe
Brate ne zajebavajte se sa tim programcicima ja sam moju skroz bio sjebao(zakljucao) jedva su mi je ponovo otkljucali.
Kad se javi SYNC mora se menjati podaci na nekoliko mesta(u 2 flesha eepromu i ...)
Ne zezajte se sa tim programcicima zakljucavaju DIGU 100%
ako nekom treba skroz prepravak na otkljucanu nek se javi.........
ja sam bio toliko slobodan da ubacim HR meni
Sada i ja znam da ti programèiæi zakljucavaju digu, saznao sam to na teži naèin...
Kada mi se ponovo pojavi SYNC javit æu se...
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka