Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Pozdrav, interesuje me da li OBD2 ELM 327 kompatibilan sa Peugeot Planet 2000? I ako nije sa kojim jos programima mogu pristupiti Peugeot programu?
kojim jos programima mogu pristupiti Peugeot programu?
Ovo malo popio pa na forum?
Nemoze to tako kao sto si ti zamislio, odrijesi kesu i kupi sebi komplet, hardver (lexia) sa pratecim softverom. A taj ELM to ti je iskreno igracka.
Zato i pitam drugari.Imam ja svoj posao od koga hranim porodicu,ovo je cist hobi...Rekoh da pitam,nema ljutnje.
Hvala na savetima u svakom slucaju.
I igranje Klikera je Hobi!!!!
uh sto volim ove sto zavrsili jedva trogodisnje poljoprivredne skole i bacili se na mehaniku,pardon Diagnostiku i sada misle da su svu pamet ovoga sveta popasli! Ne razumem @clico2 tebe i licne sta traze po forumima? Ako bre ne zelite da razmenjujete iskistva i pomognete ljudima koji hoce nesto da nauce iz hobija nemoj ni da se uclanjujete na forume vec igraj ti klikere u slobodno vreme,ja sam ih odavno preraso.
Sticajem okolnosti sam profesor tako da znam sta znaci podeliti znaje i nekoga nauciti necemu sto znas! Toliko odosmo u off
Zadnja izmjena od pacedinki (17-07-2014 00:31:43)
Jesil ti placen da budes prof ili ne? Nisi profesor iz hobija, sta mislis da pocnem vadit i popravljat dijeci zube iz hobija. Poslat cu ti svoj paypal pa pitaj sta pozelis dobit ces odgovor, tako vec je posteno.
Znanje se placa a neki od nas ga skupo placamo da bi dijelili po forumima uništavali poso kolegama.
Kupi paket sibica i lepili pa pravi mostove ako hoces da budes hobista.
Auto je opasan uredjaj profesore da bi po njemu cackalo svako nestrucno lice, ipak sprzen od igranja sistem signalizacije moze nekoga da kosta zivota!
Ovaj Forum kao prvo nije za one iz Hobija Profesore!!!! Cuj Profesore ti jos uvek treba da igras Klikere jer ako si prosao toliko Skole dzaba ti to sve u ovom poslu ... Do skora je maltene svako mogao za par Novcanica kupiti Diplomu ali ne i Znanje a ono se stice radom.Sto ste vi Profesori davno Zaboravili Profesore... Inace ja sam ti Individualni Poljoprivrednik u prevodu (Kopam Zito) tako da po pitanju te grane sta te zanima slobodno pitaj .Sto se tice ovog Foruma sa duznim postovanjem cenim i postujem sve Ljude (Majstore) svog zanata i ne postavljam Glupa pitanja jer na glupa pitanja ti i takvi odgovori slede... Procitaj Citat Acoma i bice ti sve jasno!!!!!!!!!!!!!!!!
uh sto volim ove sto zavrsili jedva trogodisnje poljoprivredne skole i bacili se na mehaniku,pardon Diagnostiku i sada misle da su svu pamet ovoga sveta popasli! Ne razumem @clico2 tebe i licne sta traze po forumima? Ako bre ne zelite da razmenjujete iskistva i pomognete ljudima koji hoce nesto da nauce iz hobija nemoj ni da se uclanjujete na forume vec igraj ti klikere u slobodno vreme,ja sam ih odavno preraso.
Sticajem okolnosti sam profesor tako da znam sta znaci podeliti znaje i nekoga nauciti necemu sto znas! Toliko odosmo u off
Zadnja izmjena od clico2 (17-07-2014 01:44:53)