Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
....ima li neko pri ruci pinout za instr. ploèu A4 VDO (audi 8LO 919 880 E),auto je 2000.god.....
imaš pri ruci elsu tu na forumu,a 8L je A3 a ne A4
..e našo sam , hvala, nego jesi imao sluèaj kod takve table da ne upisuje preðene km kontinuirano veæ se dogaða da èovjek vozi i tek nakon 20-tak 30 km pribroji te km i upiše na displej
to sam vidio jednom na g3, netko je skidao kilometre ali bezuspješno...
nisam imao takav sluèaj,jesi probao na stolu kako se ponaša? ili sa drugim dumpom?
...pomislio sam i ja da je zbog korekcije km, kad sam je pregledao vidio sam da je neko kopao po njoj i "malo lemio" i ljepo na jednom chipu prespojio dvije nožice tinolom, tpic6b59s 8 bitnom shiht registru,moram vidjeti s vlasnikom tko se sve igrao s njom i kako pa æu vidjeti što æu dalje,dump nisam mjenjao....može biti da je neko išao popraviti centralni displej jer polovièno pokazuje pa je sjebo uèitavanje kilometraže ovim prespajanjem...javim detalje..pozzzz
izgleda da se opet neki mesar uhvatio lemilice display se jedino može zamijeniti,na žalost popravka nema...
...dobit èu istu takvu tablu s ispravnim displayom pa æu ih zamjeniti,ako ne razvalim onaj flat...ha ha,kaže vlasnik da km nisu dirani niko nije tablu otvarao dok je kod njega a i vlasnika prije iz hr...auto došo iz slo,a što su tamo radili bog te pita...pozzzz
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka