Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
zanima dal netko posjeduje ili ima dijagnostiku agro progrma. ja posjedujem teksu txt idc 4 ali mi je agro program zaključan, pa razmišljam o novom biznisu pošto u mojem kraju ima puno traktora sa cr sustavom npr fend johan derre stayer class i mnogi drugi koji nemaju servisera kod nas pa ljudi čekaju dok majstor ne stigne iz austrije. pa je jako pametan npr zadnji slučaj otišao senzor radilice, sad ga on nema sa sobom pa za dva tjedna opet dođe ,sat je to uredu,sad prijavljuje greško na senzoru papuče kvačila pa opet dva tjedna i to po svaki put 300eur putni pa sam zaintregria za to da bi bio dobar biznis osim što je to jednostavnije od auta potrebna mi je dijagnoza, kombi vozilo i alat koji imam s osobnog programa nadopunim s većem klučevima i to je sva mudrost
Zadnja izmjena od klodovik (19-11-2012 21:45:34)
otkljucaj agro program i kupi kablove to je najeftinija varijanta.
Pametna ideja sa agro programom, možda bi i mene interesiralo ako ima koja dijagnostika za to, ako netko zna ili ima trebam pomoć oko traženja.
imaš gore u temi napisano mislim da je TEXA najbolja za to ali i dosta košta .
Texa Navigator TXT+agri program+laptop+kablovi, sve skupa jako puno novčanica ali se i popravci mogu dobro naplatiti.