Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
dolazi mi sutra ovaj bmw pa da se raspitam ako ko zna nesto o ovom.Naime tv tuner onaj u gepeku je dobio vodu od zapusenog slivnika sibera i otkazao,dolazi mi ujutro auto da ga pogladam.Zanima me zna li neko ako ne uspem resiti njegov mogu li montirati polovan drugi bez neke adaptacije-kodiranja.
Mozes i radice ali ne bi bilo lose upisati tj promijeniti broj sasije
thanks obojici
opet ja sa pitanjem.Dosao mi ovaj auto medjutim njemu ne radi uopste centralni displej,ne reaguje na paljenje radija niti na dugme "meni" ni na centralni tockic.Na dijagnostici imam u par modula gresku can komunikacija,ne mogu se obrisati.Radim s kts-om tako da ne mogu videti s kojim modulom nemaju komunik.Posto slabo radim bmw zanima me da li je moguce da zbog tv. tjunera ne radi nista na centralnom ekranu,licno mislim da ne.Provereni osiguraci,raskacivano sve od modula iz gepeka do kojih je mogla stici voda i isto.
Vjerovatno CCC modul odnosno to gdje palis radio i ubacujes cd, to im crkava kao ludo....a optika i kada je otvorena upali se sistem, zvuk i neke funkcije manje vise.........
Ja sam imao nešto slično, bilo je do hladnog lema.
Žile
Jesi siguran da je na e60 i da je CCC modul, i kako si majke ti rijesio???
To tvoje slicno siguran sam da nije ni blizu jer ne mozes ni zamisliti koliko je CCC slozen i pun komponenata koje se leme BGA tehnologijom, zato molim te nemoj pisati ako nisi siguran!
Zadnja izmjena od dragan_s (22-08-2014 17:56:59)
reseno,problem bio na ccc.Hvala svima na pomoci
Na Citroenu C5. I nemoj da vičeš,nisam ti ja žena.
Jesi siguran da je na e60 i da je CCC modul, i kako si majke ti rijesio???
![]()
![]()
![]()
To tvoje slicno siguran sam da nije ni blizu jer ne mozes ni zamisliti koliko je CCC slozen i pun komponenata koje se leme BGA tehnologijom, zato molim te nemoj pisati ako nisi siguran!
Žile
Ne vicem nego sam alergican zato sto veze nemas kakav je CCC, na C5 je mala maca, cak i color disp i modul displeja za ovaj CCC i mrzim ljude kad guraju nos "imao sam ja slicno", imao sam i ja slicnih situacija, ali nije to to, covjek trazi za taj auto a ne za neki tamo citroen.......i usput nemam jos uvijek zenu pa cu vikati na tebe, dobra ideja, a i da je imam ne znaci da na nju treba vikati!
Prvo,to nije tamom neki Citroen, drugo mogao si to na drugi način da kažeš. A i baš me boli kurac za tebe!
Ne vicem nego sam alergican zato sto veze nemas kakav je CCC, na C5 je mala maca, cak i color disp i modul displeja za ovaj CCC i mrzim ljude kad guraju nos "imao sam ja slicno", imao sam i ja slicnih situacija, ali nije to to, covjek trazi za taj auto a ne za neki tamo citroen.......i usput nemam jos uvijek zenu pa cu vikati na tebe, dobra ideja, a i da je imam ne znaci da na nju treba vikati!
Žile
Super
E tako. Sada se izvinjavam!
Ja sam imao najbolju nameru da pomognem, nisam to znao da je tako ,a i nisam majstor. Ponešto znam.;)
Žile
OK, takodje, nemam ni ja namjeru da nekoga nerviram i vrijedjam ali mene nervira kad neko kaze imao sam ja slicno a ono ni blizu.......ali nema veze.
Bas me zanima kako skonta rijesenje tako brzo, kako si ga rijesio, sta ti je bio problem.
Meni je trebalo par mjeseci i bacio sam minimalno 500€ da skontam kvalitetno rijesenje....
Zadnja izmjena od LuxBih (23-08-2014 21:00:17)