Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
E to je ono što kada mi mušterije dođemo , a majstor ubode dijag. i često ni sam ne zna šta je pročitao,a na takve sam naišao,a i ovi što znaju neće da rade. Obriše greške,i ako mušterija uspe upamtiti kodove onda dolazi na razne forume da mu tu reše problem. To su za mene običen d...džije!
Pa rijesi onda prvo to sto je prezubio odnosno mehanicku gresku ako vec znas da nije uredu nesto sa motorom pa onda dalje......a i dijag ne sluzi samo za citanje gresaka, sluzi ona itekako ako znas sta trebas.........
Žile
Znam proceduru hajde da čujem reko šta pametno a korisno do sutra ujutru da mi lakše započne dan
Pa rijesi onda prvo to sto je prezubio odnosno mehanicku gresku ako vec znas da nije uredu nesto sa motorom pa onda dalje......a i dijag ne sluzi samo za citanje gresaka, sluzi ona itekako ako znas sta trebas.........
kao što reče vili van der pakšu TREBAĆE PRSTI GUZICI SVRBLJIVOJ
Znam proceduru hajde da čujem reko šta pametno a korisno do sutra ujutru da mi lakše započne dan
Pa vidi parametre i probaj aktuator test vidi baca li varnicu, ako da i ako su parametri ok, nemoj sad da pisem koji onda rijesi mehaniku i palice, ako ne takodje znaces sta ti je raditi i osim mehanike.
Motorni zglajzo
ako je prezubio 2 3 zuba da nemam varnicu na svijećama .Nisam stigao raskopati auto sinoć su mi ga dovukli .Vergla mi čudno "nema kompresije na svijećama kada začepim prstom"
Riknuo motorni, pa ga palili na gurku i prezubio.
Biće tu posla.
Nismo se uklopili u cijenu pa su je odšljepali .Da ne bi ko pušio od kolega na forumu (auto ima dva problema)i ako začepi auto kod njega PM. corsa je plavo-ljubičasta boje samo da se zna