ELPROG FORUM

auto dijagnostika, auto dijagnostički alati, autodijagnostički programi, autodijagnostika

Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.

#1 23-09-2014 19:25:51

AP-klima
elproger
Iz: okolica ZG
Registrovan: 26-08-2011
Komentari: 599

RangeRover povremeno ne pali

radi se o RangeRoveru 2.5 td 1998 godina ujutro normalno upali ali kasnije ponekad ne vergla i pokazuje na displeju da je motor blokiran ,vjerojetno ne oćita ključ ,probano i sa drugim ključom ista stvar .auto još nije kod mene pa me zanima imali tko kakva iskustva sa tim i gdje mu se nalazi immobox kutija .postoji li opcija immo off za njega ?

#2 24-09-2014 10:27:50

vlado-kljucar
elproger
Iz: podgorica
Registrovan: 24-01-2013
Komentari: 380

Re: RangeRover povremeno ne pali

Ja koliko znam taj model to godiste ima blokadu paljenja preko daljinske komande. Ako ga ne otkljucas preko daljinske on nece da pali....

ATM chiptuning Balkan +38269495496

#3 24-09-2014 12:47:11

majstorbob80
elproger
Iz: Ovča-Beograd
Registrovan: 04-06-2012
Komentari: 263

Bas kao sto Vlado kaze, ako se ne otkljuca daljinskim nema paljenja. Ja sam se patio sa svojim Range-om, moj ti je savet da pomeris suvozacevo sediste i pogledas racunar ispod njega garant gubi napajanja jer je potopljen u vodu. To se desava kod njih jer se zapuse odvodi od sibera. Inace sledeci stadijum je gubljenje koda a on se programira okretanjem kljuca u bravi vozacevih vrata, s tim sto ti je potreban cetvorocifreni kod. Srecno

Covek se uci dok je ziv!!!

#4 24-09-2014 19:43:07

AP-klima
elproger
Iz: okolica ZG
Registrovan: 26-08-2011
Komentari: 599

daljinsko centralno radi i uključi se alarm kad je zaključan a da se kontakt tako da nije do toga ,izgleda da je nešto već rađeno jer kad i otpojim zavojnicu
ključa auto pali (kod mene svaki put) Kod ECU je izgleda spojena nekakva kutijica vjerojatno emulator ,probaču dati ECU na ispitivanje pa javim ,Hvala na pomoći.

Board footer