Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Ovo gore sam slušajno pretisnuo da se kolega alexa ne uvrijedi .O njemu imam pozitivno mišljenje jer sam igrom slušaja vidjeo u Barajevu kod V...sa
a ti mi nekako na čombea vučeš!
kao što reče vili van der pakšu TREBAĆE PRSTI GUZICI SVRBLJIVOJ
ajde da prekinem ovo pretucavnaje, Da se javim uzeo nocas da malo provozam auto ... kad je hladno ko da vozim totlano durgi auto.. pocinje cak da povuce i sa 2000 obrtaja.... nije to nista drasticno.. ALI SE BAS osjeti da bolje povlaci ... nisam umislio to su jos dvojica vidjeli i isjetili koji mu je kurac...
Sve si probao,sve nece...
Aj probaj da doteras vakuum na -0,7...
Znaci krenes od vakuum pumpe pa meris nadalje.
Ljudi izludje me ovo sto mi dimi iz niskih obrtaja... i to ima ga bas bas dosta, po nekad se cak ni ne vidim koliko zadimi kad krenem iz nizih obrtaja... a tamo u velike obrtaje nece ama bas trunke da izbaci ...
Ljudi zatvorio sam egr fizicki, auto ne dimi, ali nije nista puno bolje sto se tice vuce... a sto je najjace ne javlja gresku na tabli... zasto jasno mi nije... O_o znaci na full fabrickoj mapi
da nisi dirao nista da je sve fabricki ne bi bilo ovakvih gluposti.mani se beljaja.
a sta sam dirao ?
imaš pp
Vozio sam dan ipo
Ja bih da ga imam dje
Gresku jos nije javilo
Brate mehanicki je ok, popraivo sam ga granicnik mu je bio slomljen... bio sam to poravio sve... cakum pakum.. nesto on elektronski ne funkcionise kako treba cim mi ne javlja gresku. Jer sam i danas cijeli dan vozio predao sam 150 km i nije izbacio gresku...
Vec dva dana testiram auto... Znaci ugasen egr samo fizicki. Lampica se jia nije palila.. Auto ide bolje. Sad kako i sto se tu desilo ti niko ne zna, a pogotovu to sto ne pali lampicu.
Sta mi predlazete dal da odradim chip tuning? A mi u mapi odrade egr off.
Inace ovo auto kad je vruce sto duze vergla/pali je do alansera. Moram odraditu remont.
Ovo za lampicu ima li ko kakvih predliga zasto je nije upalio?
mozda je noko izvadio lampicu
Crkla dosadilo i njoj da sija.
Bolje je biti malo lud, nego malo pametan.
pa ako sad ide bolje i nema lampice i ne trazi vise odgovor a to za chip tuning uvijek dobro dodje koji konjic vise
ada kad sam izdjekao klapnu gasa izbaci lampicu
nesto je poludeo automobil
Tebi izgleda bas dosadno !
Bolje je biti malo lud, nego malo pametan.
lampica ispravna ko sat
ada kad sam izdjekao klapnu gasa izbaci lampicu
![]()
nesto je poludeo automobil
Nije mi brate dosadno samo ocu da rijesim misteriju.
vozi to nekom majstoru nemoj druze smarati