Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
radi se o 607 2.2 hdi 2002 g. ima problem da ne pali kad odstoji nekoliko minuta , greške u motornom nije dao brisati a u bsi greška komunikacija sa abs i motornim ECU ,kad uradi reset bsi odma upali ali opet za par minuta neče . našao sam da ima još jedan akumulator u bunkeru od 40 ampera i zamijenio ga jer je imao oko 9 Volti sad se daju obrisati greške u motornom i bsi ,auto pali ali kad odstoji par minuta treba 2 puta dati kontakt i onda odma pali ,greška u memoriji code immo . dali je netko imao takav slučaj . interesira me dali taj auto ima kodirani radio i hoče li izgubiti cod ako otpojim oba akumulatora zbog vađenja bsi
Pogledaj na regulatoru pritiska na pumpi,skini ga i ima jedna mala gumica na vrhu,hoce da pukne i da gubi pritisak u raiju!
Bosch KTS 570
O.K. hvala na odgovorima ,provjeriću sutra iako mi je čudno da ne pali odma pošto ode u sleep mode , sad dali kad dam dvaput kontakt pumpa navuče gorivo neznam
A pogledaj i povrate na diznama,nece da skodi
Bosch KTS 570
Maxi osigurač zamijenjen i nije to problem , zamijenom dodatnog akumulatora riješena većina problema ,ali i dalje treba 2 puta dati kontakt i onda odmah pali ,pokazuje grešku usklađenja ecu bsi u memoriji