Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Pozdrav svima i sretna nova godina,
Morao sam novu temu da ovorim jer na staroj nisam mogao da se nadovežem.
Brat ponovo ima problem sa autom,auto je bio kod majstora koji mu je bio resio problem ali auto opet zeza i nece da pali sve dok se ne pojavi zuta lampica za motor (engine diagnostics warning light).To je bio i prosli put problem sa tom lampicom(samo brat je zaboravio da mi kaze zato vam nisam bio napisao)
Ovako desava se sledece da na autu moras nekada i do 10 puta da das kontakt da bi se pojavila ta lampica i onda upali ali zna i da se ugasi ili cak isto zna da zadrhti motor kao da bi se ugasio ali se ne gasi. Majstor opet kaze motorni kompijuter ali vise bih volio vase misljenje prvo da cujem.Motorni kopijuter je
Bosch
EDC16C3 82
9651399080
hvala svima unapred
sam svoj majstor
Kako je resio prosli put problem? Dali je menjao ecu? Dali ste proveravali sva napajanja i mase od ecu? Sta kaze dijagnostika?
Zadnja izmjena od Sasa1980 (03-01-2015 17:00:31)
Bosch KTS 570
Kako je resio prosli put problem? Dali je menjao ecu? Dali ste proveravali sva napajanja i mase od ecu? Sta kaze dijagnostika?
Nije menjan ECU,dijagnostika nista ne pokazuje, majstor mu je rekao da je čačkao neke izlaze i posle toga auto je radio neko vreme.
sam svoj majstor
dijagnostika mora pokazati nesto,moze li se kumunicirati sa ecu preko dijagnostike ,ali opet je problem kao i prvi put po mene to se mora dobro proveriti a ako je ecu mora dijagnostika iscitati greske.
Pa vozi kod majstora,ali pravog,opet trazite ON LINE resenja,a niko nije vidovit,ako nemate poverenje u majstora koji je vec radio taj auto,nadjite drugog,ako vam je skup motorni,kupite Yugo
Posto njemu ECU stoji kod akumulatora treba pogledati instalaciju i proveriti releje osigurace itd.pa tek onda da menjas ecu.ako je di njega,a to ce ti majstor reci
drvena kajla je zakon
Druze,nema tu sta vise da se kaze.Pravac kod dobrog majstora i on ce to resiti.Nemoze takav auto sa nekim jeftinim trikom da proradi,to mora profesionalac da pregleda i resi.