Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
Je li neko radio digom? 2004. znam da moze da uradi, zanima me ima li neko iskustva sa novijima? kineska diga, naravno
When you have everyting under control, youre not fast enough!
može digiprog,enigma,dp3,dashcoder,rosfar ali diga(ni originalna) ne može i nikada neæe ni moæi
SAMO DO 7/2006 MOZE DIGA DA ODRADI ZA DATUM IZNAD TREBA TI UREDAJI KOJE JE KOLEGA VEC NABROJIO!!!!!
KO NE PITA TAJ NE SKITA!!!!
A can commander? Iam kinesku digu,programatore razne i can comander. Moze li mi nesto od toga pomoci?
Ni can commander...originalni k+can može riješiti jedino table koje imaju cdc3272 mcu koji je rom verzija pa je seed key isti za sve table,ali se treba odlemiti eeprom i R/W sa programatorom,a kod ostalih siemens-vdo tabli koje imaju cdc 3217 ili 3219 treba alat koji æe proèitati seedkey iz procesora tako da može dekriptirati km...takve alate sam veæ spomenuo u postu prije...rosfar to radi pješke(znaèi lemilicu u ruke),enigma pješke i obd(prvo se mora skinuti tabla,nalemiti žice da proèita seed pa tek onda može obd) a digiprog,dp3,dashcoder rade preko obd,s time da digiprog radi najbolje,dok dp3 zna malo seruckat pa ne radi na svim verzijama,za dashcoder ne znam,jer ne poznam nikog ko ima taj ureðaj
odlicno. mene sigurno nece zapasti cdc3272 ima li neko iz ns ili okoline da hoce da uzme neki dinar za to? ima tri golfa da se rade.
kolegama hvala puno, nisam ispao saban pa otisao sa digom i rekao "jbg, nesto nece..."
da,vjerovatno da neæe biti cdc3272,uglavnom su ovi "teži" ali može biti i visteon sa 95320,on se da izraèunati...moj savjet:pusti to nekome tko ima iskustva sa tim autima
Zna li neko koliko košta DashCoder u Full varianti. Treba li platiti upgrade ili je to veè u cijeni za neko vrijeme.
Hvala.
kupi dp3 dode 8900 eura komplett packet i rugaj se kad radis
sitnica
sto je to naplatis u 100 auta sve nazad
Zadnja izmjena od lucky (03-08-2009 16:59:10)
da, kad bi mogao svaki auto da naplatis 89 eura
koliko kome vremenski treba da odradi 100 auta?
ako imas posla 3 miseca bez problema ako nemas godinu dana
Zadnja izmjena od lucky (04-08-2009 22:48:08)
da li se neko susreo ili zna nesto o VAG DASH PROG ili o SUPERTACHO kinezima
moj predlog je kanite se kopija kupite original i imate podrsku i updates
stara izreka nisam toliko bogat da kupujem jeftine stvari!!!
potpuno si u pravu što se tièe kupovine originala,vag dash prog je inaèe original kineski ureðaj, smelecom je proizvoðaè i navodno radi ok
moj predlog je kanite se kopija kupite original i imate podrsku i updates
stara izreka nisam toliko bogat da kupujem jeftine stvari!!!
SUPER TACHO = DASH CODER
1900EUR 9000 EUR
neke stvari ce i kopija radit ali netke neodradi dobro iman lose iskustvo sa kopijom
kupi dp3 sa tim uradajom neman nikakvi problema a update ima isto ca 8500 komplett set ako se mislis sa ovim poslom bavit nije to puno ali nije ti dosta samo taj uredaj jel puno diagnoza jos tribas i programatora ako mislis posa dobro obavljat!!! ako te bude nesto zanimat posalji email pa cu pomoc i dati savjet. jel kaze se 2 uvik vise znaju nego jedan sam!!!! ja mislim da ce se kolege slozit sa menom!!! pozdrav!
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka