Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
radi se o astri G 2004 god 1.4 benzin ima grešku acceleration position senzor 2 voltage low ,brzinski provjereno i nema napajanje 5V na pedali pin1 ,na pin 2 ima 5 volti ,znači ne dobiva iz kompjutora napon ,pitanje je kad ispitam instalaciju dali se može spojiti 5V sa nekog drugog izvora i ide li žica direktno iz ECU do pedale gasa
je napisao skrivenu poruku za korisnika: AP-klima
evo da ne otvaram novu temu radi se o istoj astri 1.4 zxe ovaj put greške su P1230 , P1550 A, 1550 B, P1500 ,kad se zagrije ostane bez gasa , ima li tko savjet ,glavni relej ,throtle position senzor -motor ,ja sumnjam na ECU ,da napomenem acelerator u parametrima radi normalno ,jedino se ne mijenja throtle position i papučica gasa od 0 do 100% ,kad je hladan normalno radi
je napisao skrivenu poruku za korisnika: AP-klima
ecu.......
atm tuning
electronic key
------------------------
Standardan kvar,kao što koyot reče.
Dali se isplati popravljati ili zamjena ?
Ne može ga baš svako popraviti.
Dali se isplati popravljati ili zamjena ?
zamjeniš, naplatiš i garantiraš ,toga se ja držim
samo da javim rješeno je popravkom ecu ,normalno pali i prima gas ,hvala svima na savjetima.
vratice se on brzo
atm tuning
electronic key
------------------------
što znaći ovo "vratiće se on brzo "kolega koyot dali hočeš reći da se neda kvalitetno popraviti i jel se i tebe vraćaju jer vidim da si ekspert za elektroniku,inače ja nisam popravljao nego elektroničar koji tvrdi da ih je dosta uradio ,sad neznam koliko če trajati ali ako i stavim rabljeni ecu pitanje je koliko će izdržati jer izgleda da im je to boljka .
bas tako ni polovan ecu nije siguran
a nekad se on da uspjesno popravit bez da se vrati bar sto se tice tog kvara
problem je sto taj ecu ima jos kvarova pa kad se popravlja bilo sta posle da otkaze eto vlasnika nazad sa porukom-opet isto
atm tuning
electronic key
------------------------