Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
radi se o msa 12 broj je 0281001251/252 ako neko ima original immo dumpova lev i desan ili vec immo offove ako je neko vec zacuvao spremne b58323
hvala unapred
Mozes li ponovo napisati sta ti treba ali da napises koji je auto i koje godiste....
Garant mu treba za audi A6 1Z motor...
audi a4 95 godiste 1z motor sa dva eproma b58323,treba mi ili ori dumpove ili immo off unistio sam originale to je problem i nemogu ih iscitati hvala vam pozdrav
Zadnja izmjena od daniel tdi (26-09-2015 16:53:33)
kolega ti se bas patis dosta sa tim immo i flesovima,a pogledaj po forumu jednom si cini mi se trazio nesto za takav audi ako me secanje ne vara pa probaj naci dampove
drvena kajla je zakon
naisao sam na post da se tacno i za mene radi ajde vidim ako ih mogu kompletirat oprostite na moju dosadu znam da vam opterecujem ali ako mi nije bilo potrebno verujte ne bi vam smetao pozdrav i svako dobro
bar za to auto je lako naci i program po netu koi ti odradi dump u immo off.
naisao sam na post da se tacno i za mene radi ajde vidim ako ih mogu kompletirat oprostite na moju dosadu znam da vam opterecujem ali ako mi nije bilo potrebno verujte ne bi vam smetao pozdrav i svako dobro
meni nisi dosadan daleko od toga,ali mislim da ti nekako ta rabota tesko nesto ide.....ili mnogo brzas u poslu pa omanes
Zadnja izmjena od alexa2406 (26-09-2015 21:54:54)
drvena kajla je zakon
haha tacno je kolega potpuno si u pravu evo sad pre par minuta sam nasao dumpove koje sam trazio pre neki par meseci ACOM mi je poslao hvala mu i sad na isti ecu imam potrebu tako da moja greska je sta sa bezveze opet trazio spas,hvala vam u svaki slucaj i zahvalan sam previse vaseg odgovore pozdrav i prijatan vikend
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka