Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Problem je što stalno svijetli štop svijetlo kad je ukljucen kontakt i dok auto radi. Stavljan drugi stop salter,u parametrima se vidi da prekidač radi ali da je svijetlo uvijek aktivno. Greska je signal za stop svijetlo neprihvatljiv signal. Jel ima netko ideju gdje je problem? Hvala.
Daj kod dtc
Kojom dijag si to citao?
Vcds, zasto?
pogledaj u bodi
i sijalice
atm tuning
electronic key
------------------------
neznam za golf 7 ali sam imao slučaj na golfu 5 da je izgorio osigurač u kutiji osigurača u prostoru motora koji je bio od štop prekidača i prekidača pozicije kvačila..izgorio je radi prekidača kvačila..isto su stalno svjetlila štop svjetla
Osiguraci su svi ok,probat cu sutra nove sijalice stavit. Sumnjam na bodi,auto kupljen tako ,bio karamboliran. Mozda doslo do kratkog spoja kod sudara.
sumljam da su sijalice.ako je bio karamboliran netko je nešta sjebo..sigurno je tu problem.možda koji osigurač fali.obično iza limara ima puno posla po elektriki
imaš spojno mjesto u prostoru motora lijevo,tkzv TML.
pogledaj i procesor za automatiku vremena žarenja J179,jer ide žica i na njega,dvije žice idu na motorni,jedna na osigurać.
ako je auto udaren lijevo pogledaTMl.
Pogledat cu,hvala
je napisao skrivenu poruku za korisnika: speed007
Moguce da ima i napred na cilindru prekidac! Pogledaj i to!
imal kuku
Navodno da je imao kuku sad nema.
onda te zeza modul za prikolicu
Zadnja izmjena od bjeli (09-10-2015 08:27:10)
Gdje se nalazi? To je ovo sto je kolega mmirko naveo?
Sad sam nasao instalaciju od prikolice,ona ide od centrale osiguraca (ispod volana) vucena je do iza. S dijagnostikom nemogu uci u modul prepoznavanja prikolice. Vjerojatno sve u cent.elektronici
Prekodiraj ga onda da nema kuke pa ces vidjeti
Da,problem je s tim modulom prikolice. Kako i gdje ga prekodirati da nema prikolicu?
Pa izbacis ga fizicki i prekodiras can gateway i central electronic koliko znam, ne znam za ostale module
Hm....trazio sam tamo al nisam nasao. Ponovo cu pogledat. Vecinom radim s kts,a bas kad moram koristim vcds,star....pa bas se ne snalazim najbolje.
Hvala svima na pomoci
can gateway
Nađi 69 trailer u installation list.
Zadnja izmjena od Deki001 (09-10-2015 23:43:10)
Hvala svima na pomoci