Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
Tema zatvorena
treba mi hitno informacija koliko treba biti pritisak goriva na golfu 4 1,616v?kod mene je 1,6bara...
Menjaj pumpu
Bosch KTS 570
druze sve pise u autodati,a nju bar ima svako.Ima i navodjeno trazenje kvara,pa procitas sta sve moze biti sa tim i tim simptomima itd.Ok da ti treba pomoci,ali da ti objasnjavamo osnovne stvari kao recimo:sta je regulator,cemu sluzi,kako se ponasa kad rikne,mislim da je dangubno.
vidim da si inteligentan decak,pitao sam zato ako znas odgovori,ako ne nemoj pametovati..mudrost ti nije jaca strana,nista mi nisi pomogao vec odmogao...zbog takvih majstora____ uradio sam motor na vozilu i nista,zamenio oba senzora (radilica,bregasta)map,egr i klapna gasa i nista....isti simptomi...
da li sam ja: decak,takav majstor___,pametnjakovic itd. to je diskutabilno.Medjutim,sto se tice tebe ti si zasigurno "padobranac".Ako vec nisi procitao pravila foruma da ti dam poneku sugestiju.U naslovu teme napises koje je vozilo u pitanju,u prvom postu objasnis koje simptome imas,sta si sve menjao,radio i onda pitas sta te zanima.Ti postavis naslov "pomoc ljudi" onda pitas za pritisak bez ikakvih blizih informacija o radovima.Ja te uputim na autodatu ti me ispljujes.I onako usput pomenes da si radio motor i menjao sve zivo na autu,kod tamo nekih "takvih majstora".E zbog TAKVIH kao ti ja sve redje navracam na forume.A ti,ti si zaboga DRUG CLAN i mi svi moramo da poletimo da ti ugodimo...
PS. I samo da znas Obrenovac treba da pocinje velikim slovom
Zadnja izmjena od misa015 (09-12-2015 01:37:08)
Crveni u prvoj minuti i opomena za sve buduce clanove da ovaj forum nije na ovom nivou diskusije.
vidim da si inteligentan decak,pitao sam zato ako znas odgovori,ako ne nemoj pametovati..mudrost ti nije jaca strana,nista mi nisi pomogao vec odmogao...zbog takvih majstora____ uradio sam motor na vozilu i nista,zamenio oba senzora (radilica,bregasta)map,egr i klapna gasa i nista....isti simptomi...
---> Neznanje je veliki izvor hrabrosti ! <---
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
Tema zatvorena