Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
Pozz kolege.
Iscitao sam sa golfa 4 2000.god full flash pa me zanima dali je na taj nacin moguce uraditi immo off nisam se susretao sa ovim do sad.
EDC15 motorni.
U prilogu full pa ako moze i ako je neko ima vremena da odradi.
Hvala
Citav zivot mi sole pamet i na kraju umrem od secera.!
Mlad sam jos snalazim se polako.
Rjesio sam problem mucio se programatorom i rjesio.
Hvala vam ipak
Citav zivot mi sole pamet i na kraju umrem od secera.!
pozdrav, evo nesto sam zeznuo moj kompjuter sa podatke pa sam i immo decoder izbrisao imao sam IUD 3.2 i dobro me je sluzio ako ima neki link ili bilo sta da mi posocite
taj 3.2 nesta radi a nesta i neradi, najbolje je koristiti svoju bazu, znači ako sam napravio, zapišem i spremim podatke,
tako je i ja imam nesto bankirano u papku ali trebam vise posto to sto imam nije dovoljno
moze li mi neko objasniti gde je immo eprom na ovaj racunar bosch 030 906 027AC vw polo 1.4 98 godiste
Zadnja izmjena od daniel tdi (12-01-2016 15:20:43)
daj sliku iznutra da vidimo, možda je pod Bxxxxx
ako je to mp 9.0 bice nesto na 87,27xxx, taj sa B. je na msa...
to ti je mp9.0,immo ti je u epromu tms 87c510 a može se uraditi i u 24c02 koji je pored njega
e taj B... je 24c02, to sam i mislio.
da bio je b58253 ali nisam mogao da odradim iscitao sam ali nestao mi univerzal immo decoder i nisam mogao da resim nemam drugi softwer da bi resio to,ako ste voljni mogu da postavim fajl
Obrisao ti ga antivirus, ako NOD koristis imas exe fajl u karantinu.
When things look bad, I just remember that I've got a real big dick and things seem much better...
imao sam zacuvan iud u externi hadr disk pa sve sam pretrazio i sam povratio program,zelim da jos nesto pitam kako to ide kad na ovaj program daje da je immo u flesh 29f400 kako se to resava? sa 24cxx i 93xxx sam radio i mi je jasno a ovo mi nije poznato a zelim da naucim hvala vam
upisi ovo u 24c02 i javi rezultat....
hvala kolega probam pa javim
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka