Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Pozdrav drustvo evo vec godinu dana vozam golfa 5 2004 1.9 77kw 105ks. Eh od kako sam kupio svijetli u autu lampica od motora i kad palim auto pise "abgass werkstatt" ili na engleskom "emission wokrshop" U ovlastenom je receno da je senzor klapne gasa (to mi je rekao i prijasnji vlasnik) auto ide sasvim normlano vuce normalno, pali normalno.. prije par dana sam kupio tu klapnu gasa (ide na egr ventil) majstor zamjenio ali i dalje izbacuje na vcds gresku "19558 - motor for intake manifold flap (v157) no signal" sta moze biti uzrok tome ako je nov dio kupljen?! A drugi problem koji sam primjetio da je auto pocelo vise trositi board kompjuter pokazuje prosjecnu potrosnju 7-7,5 pa i vise litara i tesko ga kad spustim na 6.5 (pricam o normalnoj voznji nista gasanje i sl..) danas sam vozio oko 80-85kmh u 6oj brzini na oko 1600rpm i potrosnju nikako da spustim ispod 6.5 i to me pocelo zabrinjavati.. dok stojim na semaforu prosjecna potrosnja se penje to sam danas zapazio dok sam gledao u MFA.. hvala unaprijed
Pogledaj osigurace u prednjem delu kod motora! Imao sam par puta slucaj da je klapna u kratkom spoju i pregori osigurac pa se desi da nakon zamene problem ostaje isti
Bosch KTS 570
Pogledaj osigurace u prednjem delu kod motora! Imao sam par puta slucaj da je klapna u kratkom spoju i pregori osigurac pa se desi da nakon zamene problem ostaje isti
ok hvala pogledat cu i to jel se zna tacno koji je osigurac ili jednostavno sve provjeriti
Crveni
zna se tacno koji je al kao sto si napisao jednostavnije je sve provjeriti nije lose malo upraljati ruke nemoj da se ljutis al i ovako si dobio servirano rijesenje problema s obzirom da si se tek uclanio poz
ne ljutim se naravno naravno da cu isprljati ruke nije to problem
mislim da necu sjebati elektorniku ili sl ako se budem igrao s tim osiguracima.. ako me razumijes nisam bas vele majstor za auta hahaha
Koja je oznaka motora?
Tesko da toliki majstori nisu proverili osigurac.Nesto drugo tu nevalja.
Koja je oznaka motora?
Tesko da toliki majstori nisu proverili osigurac.Nesto drugo tu nevalja.
Ja dok sam bio nijedan majstor nije pogledao na osigurac.. A oznaka motora 1.9tdi 2004 ja mislim da je BKC ali sutra vozim jos jednom elektricaru da provjeri instalaciju
Zadnja izmjena od DangerousB (23-09-2016 15:47:00)
Jesi li proverio osigurace ili ne?
Bosch KTS 570
Jesi li proverio osigurace ili ne?
jesam evo maloprije ja i stari provjerili.. sve ok sa osiguracima
Crveni 10amp pozicija F8 prvi iznad releja 458 mozda nek majstor vidi da li ima napajanja na dzeku od klapne.
Najbolje
BKC motor je poznat po tome.Zato sam te i pitao koja je oznaka.