Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: Prethodna 1 2 3 SljedećaObrnuti redoslijed poruka
rucno je opisano u vivid workshop-u za kociono ulje.
100 kn za 2 min posla je dobra lova.....da je svaki dan jedan takav...:)
pise da si iz okolice zgb-a.......koja okolica ako se smije znati?
a èuj tak ti misle i moje mušterije a niko ne pita kad platiš licencu za ureðaj 500 € za aute i 750 € za teretni program godišnje , pa još kupiš razne kablove, pa još kakvu dijagnostiku crackiranu i slièno,mada ja ne popravljam puno bmw vozila, 7-8 ih imam na održavanju, a okolica ti doðe seoce Križevci
Ne pitaj me ono što ne znam !
rucno je opisano u vivid workshop-u za kociono ulje.
delek hvala, baš sam pogledao u workshopu,svukud sam gledao a tu nisam, evo mislim da nemam gdje pogledati astalno mi stajalo pod nosom, hvala !
ako su Krizevci seoce kaj je onda V.Gorica di sam ja....??
i mene zanima kako ide raspored konektora za carsoft 6.1 i 6.5,da li su isti i u cemu je razlika?
kako da okacim sliku?
Zadnja izmjena od axelsulc (24-09-2009 10:13:01)
kako da okacim sliku?
klikneš na post koji si napisao,izmjeni i upload new attachment i ubaciš sliku (pregledaj) iz svog kompa-odrediš putanju i potvrdi na kraju
Zadnja izmjena od predingli (23-09-2009 23:37:24)
imam taj interface ali ne znam od cega je,moze pomoc?
drgar mi je dao,a on dobio kao carsoft 6.5 mada po semi koju si mi ti dao nema veze sa tim..
evo kako izgleda to
Zadnja izmjena od axelsulc (24-09-2009 11:10:41)
sa ove slike se ne vidi nista, mogao si prepisati oznake sa integralnih kola i nema potrebe da se ova tema vodi pod 2 topica (jedan ce biti brisan).
evo kako izgleda to
---> Neznanje je veliki izvor hrabrosti ! <---
sa ove slike se ne vidi nista, mogao si prepisati oznake sa integralnih kola i nema potrebe da se ova tema vodi pod 2 topica (jedan ce biti brisan).
axelsulc napisao:evo kako izgleda to
nisam se bas najbolje snasao,a potrebna mi je pomoc. samo se oznake jednog kola vide ,drugo je kao izbrisanpo,sad cu napisati sta vidim ili cu slikati bolje..
oznake ovog manjeg kola su 7BF197K E4 i ispod toga MAX232Ng
Zadnja izmjena od axelsulc (24-09-2009 23:42:05)
i odgovor pleasee
Ne znam sta da ti kazem moze biti bmw scaner ili carsoft 6.x interface, oba imaju ista integralna kola, a to sto tebe muci raspored pinova, ako nisi vjest sa unimerom, pojmovima k-linja, l-linija, potrazi nekog elektronicara koji ce ti pomoci da analiziras vodove, gdje koji vodi i prema tome spojis izvode iz interface-a na OBD konektor, ovako cistim nagadjanjem ne moze ti niko pomoci, a za dobrog majstora je to 10min posla.
po ovim elementima bi prije reko da je to interface za bmw scanner jer se tu nalazi chip sa 20 nozica a u scanner inatrefaceu se koristi attiny koji ima 20 nozica....u carsoftu se koristi 74hc i i mc33199 ili si9243 koji nemaju 20 nozica.....
i u carsoft ide at2313
po ovim elementima bi prije reko da je to interface za bmw scanner jer se tu nalazi chip sa 20 nozica a u scanner inatrefaceu se koristi attiny koji ima 20 nozica....u carsoftu se koristi 74hc i i mc33199 ili si9243 koji nemaju 20 nozica.....
ja sam imao neku plocicu za carsoft sa at90 ako se ne varam....vidis na to sam skroz zaboravio...nego kad smo kod bmw-a imas li koju shemu za impu ads interface ali da je ispitana i da radi...??
nazalost za impu nemam nista.
ja sam imao neku plocicu za carsoft sa at90 ako se ne varam....vidis na to sam skroz zaboravio...nego kad smo kod bmw-a imas li koju shemu za impu ads interface ali da je ispitana i da radi...??
ja sam napravio neki interface koji je bio u prilogu sa programom ali ne radi...cak ga ni vag com ne prepozna kad pokrenes test comm porta....:((( imam jedan u kojem je si9243 ali taj nece raditi starije bmw-e poput e34 i e36
carsoft 6.5 mi prilikom oèitavanja vozila izbaci samo kod greške ali ne i opis greške .jesu li mi prodali "maèka u vreæi"
meni nekada ispise samo kod greske a nekada za neku drugu gresku ispise i opis greske......mislim da imamo isti slucaj i problem i mislim da je to tako napravljeno u programu a da nije to macak u vreci
Trebam pod hitno neku ispavnu verziju carsoft 6.1.4 , imam nekoliko verzija, ali ili ne cita, ili nakon 10 puta nece vise raditi, 6.5 ne vidi interface, pa jebiga
Može na mail, a može negdje na rapidshare
thnx
BTW: Pitanjce, nikako abs modul ne mogu išèitati na bmw e36, kako to riješiti
daj mail da ti posaljem
Stranice: Prethodna 1 2 3 SljedećaObrnuti redoslijed poruka