Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1 2 SljedećaObrnuti redoslijed poruka
Da li je moguce uraditi immo off na ovom autu? ECU je lucas DCU3F, a unutra je 25080.
mislim da moze okaci dump
pozz...
UCOT - Universal Code Off Tool
Evo ga.
......probaj.....pass u mail
@Drz evo ti moji 2 fajla ociscena pa probaj pass na pp
Zahvaljujem. Pre nego sto probam - auto hoce nekad da upali odmah, nekad nece po nekoliko dana, nekad treba davati kontakt xxx puta pa se slucajno desi da ugasi immo lampicu i tad pali. Da li je moguce da upisivanjem novih dumpova auto zaboravi i ovaj jedan kljuc koji katkad upali? Nemam semu od ovog ecu - ne znam da li treba nesto da se sece. Inace, na autu je vec skidan eeprom. Covek mi je rekao da mu se desilo da je u toku voznje upalio immo lampicu i auto mu se ugasio??? Rasturio sam kutiju sa osiguracima ispod haube ali ona je ok. Najbitnije mi je da znam da li ce kljuc raditi sa original dumpom u slucaju da ne uspem sa ovim sto mi je poslato.
radit ce ako original nije mjenjan i ako original iscitas kako treba.
a pomocu novih dumpova ako je total immo remove mozes paliti i sa serafcigerom ako znas
kao sto ti je @exxl rekao najbitnije je da si pravilno ocitao dump a vjerujem da jesi nego ti pogledaj kljuc prije ubacivanja dumpova da nije gdje slab spoj il vlaga ili nesto slicno ako ne onda to radi inace vise mi vuce na tako neki problem prekid komunikacije je u pitanju
pozz...
auto se ne moze ugasiti u voznji ako je problem immo, ti imas neki drugi problem. a to sto nece da ocita kod moze biti do spule ili chipa u kljucu, ozicenja ... Ako si uradio immo off onda ovo ne treba da te brine.
Zahvaljujem. Pre nego sto probam - auto hoce nekad da upali odmah, nekad nece po nekoliko dana, nekad treba davati kontakt xxx puta pa se slucajno desi da ugasi immo lampicu i tad pali. Da li je moguce da upisivanjem novih dumpova auto zaboravi i ovaj jedan kljuc koji katkad upali? Nemam semu od ovog ecu - ne znam da li treba nesto da se sece. Inace, na autu je vec skidan eeprom. Covek mi je rekao da mu se desilo da je u toku voznje upalio immo lampicu i auto mu se ugasio??? Rasturio sam kutiju sa osiguracima ispod haube ali ona je ok. Najbitnije mi je da znam da li ce kljuc raditi sa original dumpom u slucaju da ne uspem sa ovim sto mi je poslato.
---> Neznanje je veliki izvor hrabrosti ! <---
Danas probam i javljam rezultat.
Probao sam dva dumpa (sa immo killerom i immo off od plavac65) i sa oba auto pali ali samo kad ocita kod. Cim ubacim kljuc bez spulne svetli immo i auto ne pali. Mozda treba prekinuti immo liniju ali nemam semu ecu. Moze neki komentar pre nego sto probam treci dump?
...probaj još ovaj dump,pass ti je isti...al kako su kolege veæi rekle tebi nije problem immo, meni to više slièi na problem u samom ecu-u (loši spojevi na štampi)...pozzzz
Zadnja izmjena od plavac65 (23-09-2009 14:47:22)
...kolega drz,što bi na kraju s tim fiatom...
Konacno sam digao ruke. Immo off nikako nisam uspeo da napravim. Auto je u velikim problemima - ecu zeza, verovatno i bsi (i po jednom i drugom je neko vec ceprkao), par zica od ecu su nesto seckane pa nastavljane ... Pretpostavljam da bi najbolje resenje bio komplet ecu+bsi+kljuc. Hvala svima na pomoci.
to sto si stavljao 100% je bio virgin il recode fajl a ne total immo remove....
Probao sam dva dumpa (sa immo killerom i immo off od plavac65) i sa oba auto pali ali samo kad ocita kod. Cim ubacim kljuc bez spulne svetli immo i auto ne pali. Mozda treba prekinuti immo liniju ali nemam semu ecu. Moze neki komentar pre nego sto probam treci dump?
Dali si otstekao imobilajzer dok si ovo radio??? Ne mozda, nego obavezno moras prekinuti immo liniju, ako nemas semu jednostavno otstekaj imobilajzer
Pozz
Kako mislis jednostavno odstekaj? Pa zar on nije u bsi-ju?
Kako mislis jednostavno odstekaj? Pa zar on nije u bsi-ju?
Tako je, izvini, moj previd, ali mislim da to sto nisi prekinuo immo liniju ti je pravilo problem, upisuje se isti sadrzaj ma sta ti menjao
Zadnja izmjena od Nikola_te (25-09-2009 11:03:51)
Molio bih nekog ko zna koja je zica na ecu immo linija da mi kaze. Jos nesto - ako zamenim bsi+ecu+kjuc sa auta koji radi auto bi trebalo da radi ili da ne probam tu varijantu da ne bih nesto zeznuo pa da mi ovaj sto radi vise ne pali?
Daj tacnu oznaku motora
BSI+ECU+KLJUC radi 100% pod uslovom da su isti brojevi
jeftinije je immo off solucija tu....
Dajte samo koja je zica immo linija na ecu.
Dajte samo koja je zica immo linija na ecu.
Reci druze oznaku motora
Na plocici pise 188A3000 version 188CXD1A CX.
Stranice: 1 2 SljedećaObrnuti redoslijed poruka