Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Pozdrav,
Radi se o RNS 510
1T0 035 680 B Continetal
Problem je u loop restartovanju, pa me znima moze li se raditi na stolu obzirom da mi i u autu i na stolu se konstantno reboota (dođe samo do vw loga) ali mi je čudno sto iz nekog razloga ne mogu pristupiti gatewayu auta, pa sumnjam da mi problem mozda u gatewayu a da je navigacija mozda cak i ispravna. Navigaciji dijagnostikom pristupim samo na kratko dok je ekran upaljen do slijedeceg reboota i tako u krug...
Pa konkretno: dali se na stolu moze upaliti do koraka trazenja koda ili mora biti na CAN-u auta da bi upalio?
Sumnjam da neko nije pokusavao nadograditi mape ili FW pa ga brickovao...
Hvala.
ne nego im je to cest kvar
atm tuning
electronic key
------------------------
Zanimalo me dali moze raditi bez can-a ili ne.
Moze bez GW na stolu, dobro sumnjas.Pozz
To me zanimalo dali moze bez gw da ga mogu raditi na stolu posto vlasniku treba auto svakodnevno a uređaj je izvaden.. Hvala.
Nazalost odustajem. Izgleda da je problem u flashu i predpostavljam fizicki da je neispravan flash.
Nekad se reboota na bijeli ekran, nekad bude logo...nema pravila.... Na kraju reboot sve cesce ide na bijeli ekran... Fw na naljepnici se ne poklapa sa onim sto kaze dijagnostika, dakle i mjenjan je nekada ranije.
U koliko neko od kolega ima u blizini da se ima zivaca zanimati oko ovoga da posaljem covjeka, javite.
Hvala svima koji su pomogli.
Zadnja izmjena od Nike (09-10-2018 00:10:12)
Ako jos uvek nije reseno,ja ga mogu resiti.
Javi se na PM.