Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
Zdravo
Interesuje me dali motorola HC912 u bravi je zakljucana i dali mogu da je citam sa UPA-USB
da ne bi napravio neku glupost.
Hvala
EZS module is TEMIC
data are stored in processor motorola MC9S12DT128 - mask 1L85D - QFP80
processor are secured !!!! mislim da nemozes ga raditi sa upom.Ako imas Bmw CAS3 programer on ga radi odlicno
Zadnja izmjena od Flasch014 (01-10-2009 23:08:17)
Uh hvala
A jel ga radi ETL?
etl da ... on je mama i tata za motodrolje
UCOT - Universal Code Off Tool
ETL radi super ali moraš mcu odlemiti sa ploèe,danas je to puno jednostavnije sa rosfarom i može bilo tko skinuti km na ovakvom autu,nekad je za to bilo potrebno malo vještine i znanja
IMAM JA I VESTINE I ZNANJA ALI NEMAM ROSFAR
onda sve znaš...puhalicu u ruke i udri
Da tako je najbolje
Prièaj mi...di su svi ovi štakori koji se hvale da rade km na svim autima...a ne znaju ukljuèit lemilicu...kupili clone digu i sad su majstori...još bi da im se pomogne oko toga kako se ta spravica koristi... da...
To se na mene odnosi ,, ili?
to se odnosi na novopecene "majstore" koji su kupili alat a neznaju da ga koriste ... da nepricam o tom sta je programator nego ako nece preko obd onda nastaje problem
UCOT - Universal Code Off Tool
to se odnosi na novopecene "majstore" koji su kupili alat a neznaju da ga koriste ... da nepricam o tom sta je programator nego ako nece preko obd onda nastaje problem
Ja radim odavno vec i radim 90% table a nemam digu , imam samo ETL 05 08 912 UPA-USB LABTOOL
i jos neke
naravno da se ne odnosi na tebe,a to što imaš "samo" te programatore imaš puno više nego da imaš digu,barem koristiš mozak za taj posao a ne samo blejiš u uputstva i èudiš se kako nova diga neæe raditi kako kinez tvrdi da radi...baš me zanima koliko bi se njih dalje bavilo ovim poslom da nema stvari kao clone diga i raznih crackiranih kalkulatora koji samo zatupljuju
Dobo calculatore i ja koristim ali sam i bez njih nalazio algoritme
A prvu sam tablu odradio daleke 1998 na seatu i bogami dok sam ukapirao
kako izracunava kilometre potrosio sam dobrih 5-6 dana
a u biti je tako jednostavna pola njih ovdje ne bi shvatilo niti stari audi uknsi gdje doslovce pišu km
Zbog toga rossfar vredi svaki euro
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka