Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
trebam savjet..
danas sam imao t5 iz 2007 godine trebalo je odraditi tablu..sa taho2.5 procitam da je to VDO v02 kat:7H092 0852A auto je od auto kuce pa nebi da otvaram tablu..kao to se vidi..ko da je vadim motorkom jebote..
ima li neki alat da to odradi preko uticnice..probao sve vdo varijante koje imam u tacho2,5...sa can comaderom nemogu dobit komunikaciju jer tabla bi pricala samo K linijom..jel ima neka sprava izmedu,,imam vaghexcan i on nije za to..mozda neka verzija cancomandera za koju neznam da postoji ,jer nisam bas puno u tablama..
Pozdrav!
Možeš ovo odraditi sa comanderjem vag k +can1.4 , jer sam više puta odradio.
Pozdrav.
Busko
ako si siguran da bi pricala tabla samo sa K linijom evo ga
pass na pp
Zadnja izmjena od skyline-GTR (03-10-2009 20:36:07)
UCOT - Universal Code Off Tool
Možeš ovo odraditi sa comanderjem vag k +can1.4 , jer sam više puta odradio.
Pozdrav.
Busko
a
Hvala ljepo..imam li sanse pokrenuti taj K+ sa interfejsom od can komandera 5.0?
ili molim te da mi pustis taj sw pa da probam pokrenuti ?
Hvala i Pozdrav!
ovo sto sam ti okacio radi najobicnijim K line hw znaci nista specijalno osim max 232 uredjaja ti netreba pass sam poslao na mail
pozz...
ako si siguran da bi pricala tabla samo sa K linijom evo ga
pass na pp
vidi kad pokrenem moj kan 5.xx nemoze uopce otvorit tablu ..ne vidi je..pokrenem prastari vagcom ili onaj 805 procita mi sve podatke iz table..restira servis..sve to pod protokolom kwp 1280 (mislim da je tako) kanom uopce ne prica..malo mi to nije jasno jer auto je 2007 al dobro teretnjak je pa mozda ima stariju tehnologiju..
to su mi stalne musterije pa nije problem uzet auto i probat..ako i zajebem stignem popravit..
Sada sam još jedan put provjerio u bazi i ide VW T4/T5 VDO (K) sa godinom 2007.
Pozdrav!
Busko
Zadnja izmjena od busko100 (03-10-2009 21:22:58)
ovo sto sam ti okacio radi najobicnijim K line hw znaci nista specijalno osim max 232 uredjaja ti netreba pass sam poslao na mail
pozz...
Jos bolje radi sa VAG-COM 704.1
to vozilo nema can tako da ne pokušavaš ništa sa can-om
eventualno koji multivan kada ima brdo opreme ali transportni nemaju
Zadnja izmjena od marbxy (04-10-2009 09:38:35)
paaa tako sam si i mislio iako je 2007,iako mi malo nejasno ali to je ono sto ja zovem crnac..dakle radni auto,pa na njega vjerojatno ide malo starija i pouzdanija tehnika..ili to ili je tabla radena u pakistanu pa ju nemogu prepoznat sa mojim igrackama
vw das problem.....tako im nekako ide reklama kod nas
Pozdrav!
izgleda da æeš morati "pješke" to napraviti kad igraèke ne mogu
carclima sta bi jesi uspio onaj sw da raspakujes sto sam ti okacio tu??
Skyline posto nevidim link mozes li napisati o kojem je programu rijec (eeprom prog v1.18?)
vw das problem.....tako im nekako ide reklama kod nas
"Das Auto" je po meni ipak "Das auto" a svatko ima pravo na svoje mišljenje, ja ga volim...
kvari se i popravlja i najviše ih je po servisima ali brate i najviše ih je na cesti, ima ih ko Rusa..
ja ga volim
pozdrav...
Bez razlike sto nema CAN ... eeprom prog v1.18 radi sa USB a probano 100% radi i sa VAG-COM adapterom
carclima sta bi jesi uspio onaj sw da raspakujes sto sam ti okacio tu??
.
.nisi mi poslao pass????
ma znam seronja sam nisam se javio ..ja sam rijetko u tablama pa cesto trazim po forumima ..na ovaj auto sam totalno zaboravio...idem ih sutra nazvat da vidim da nisu prodali auto.....
Sory ...opet.
carclima napisao:vw das problem.....tako im nekako ide reklama kod nas
"Das Auto" je po meni ipak "Das auto" a svatko ima pravo na svoje mišljenje, ja ga volim...
kvari se i popravlja i najviše ih je po servisima ali brate i najviše ih je na cesti, ima ih ko Rusa..
ja ga volimpozdrav...
ma neka njih ..dok ih rade kako rade imat cemo sta popravljat,kemijat,smisljat..i prezivit nekako
esi dionicar u vw??? imam osjecaj da si se nasao uvrijeden tim izrazom...a meni se bas svidio..vidio sam tu naljepnicu na nekom "seljo tuning" golfu jedinici..umro sam od smjeha
sory nije mi to bila namjera,,,evo necu nikad vise
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka