Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
stisni AS upali i nastavi da drzis dok ti neispise na display 10 ---- nakon tog unesi code sa tipkama 1-4 i ponovo stisni AS da propjeva
pozz...
UCOT - Universal Code Off Tool
Ako je blokiran ispisat ce SAFE6 ili 5 Zavisno koliko je ukucan cod pogresno od broja 10 pa dole ali treba prethodnu proceduru sa tipkom AS ispostovati neko je naveo gore da ne ponavljam, safe stoji samo kada se upali ARK.
kako da otklucam gm grundig ?? GM0303N1803080
Elektronika ti je ko zena,iznevericete kad najmanje ocekujes
Procitaj MC68HC11E9 mot. crackerom, pa okaci dump ako treba.
Pozz..
kako da otklucam gm grundig ?? GM0303N1803080
ako ti moze pomoci prva je trica dalje ganjaj sam 3xxx
pozz...
Pa dobro, zna se i da je i drugi broj 33xx ali mislim da nema smisla davati broj preko sn, mozda bi neki kolega to dekodirao i uzeo neku kintu.
Pozdrav skyline-GTR!
upravo kako si rekao treba jos neko kruha da jede ko zivi od ovog posla mada mu je i ovo previse receno
Kupio sam CD30 Mp3 player polovan, izvadjen iz korse. Kada sam taj radio prikacio (taj posao je odradio majstor) na opel merivu displej je nekih 10-tak sekundi radio normalno pokazujuci trenutnu stanicu na njemu a zatim je prikazivao display safe na mestu na kome je pre toga pisalao ime radio stanica. Radio je radio normalno jedino sto se ne moze videti ime stanice. Drugi problem je bio da pri svakoj promeni stanice on je podesen na najaci volumen pa ga je potrebno odmah smanjiti. Da li postoji resenje za ove probleme.
Model radija je cd30 mp3 blaupunkt No:13 188 892 GM 453116246
nalepnica sa strane 7 647 104 317
software freeze date 08.04.2005
molim pomoc,
imam Opel omegu.2.2 16 v 2000 god.prilikom skidanja klema akumulatora radio se kodirao i sada trazi code,inace
to je radio
PHILIPS CART 2007
NO: 09 146 059
TYPE: CART 2007 (E)
i utisnuto na samom radiju je GM0207XXXXXXXX
jos jednom vas ljubazno molim da mi pomognete,hvala unapred
treba i meni pomoc,ostavit cu ti moj racun kod reifeisen banke pa mi uplati za code .... nema code iz sn posto ti je prvi put da si ovdje sad je opomena .... prvo procitaj pravilnik i pravilnik ovog podforuma ... nakon toga trazi pomoc ... naredni put karton ovaj oprosten
pozz....
skyline-GTR
Otvoris radio, skines eeprom, procitas ga, nadjes kod, vratis nazad eeprom, sklopis radio i gotova stvar.
Ima li gdje codova iz s/n i ja bi da neradim djaba satima.
Ima li gdje codova iz s/n i ja bi da neradim djaba satima.
Ima kodova koliko hoces ali ne iz s/n vec iz dumpa, ako ti se ne radi kako ti je kolega objasnio ti ga lepo uzmi i odnesi nekom kom se radi da ti nadje cod , inace pogledaj prvo ovo pa onda odnesi ARK nekom ko moze!
Nije je znanje znati i za sebe ga zadrzati, vec je znanje znati i potrebnima ga podeliti!!!
@kid, ako ti radiš džaba onda æu ti ja poslati svoje radije za dekodiranje a ja æu si naplatiti a ako ima netko da džabe skida km slobodno neka se javi da se dogovorimo
Kad smo kod cene, koliko je kod vas drekodiranje ARK, kod mene 5-10e ?
10€ za antikvitete,klasièni radio 15-25€,navigacije 50-100€
10€ za antikvitete,klasièni radio 15-25€,navigacije 50-100€
kad smo vec kod cijena , jel mozes napisati za ostatak usluga cijene?
Nije ni skup, mozda najbolje da njemu odnesem radije da ne gubim vrijeme...
pa ivanxxx ako se jos mozes naci u cjeni onda dobro obojici
Samo sam se nadovezao na pitanje dikefalos, i dao komentar jer ljudi se registruju i odmah traze nemoguce pa sam rekao i ja bih ako ima gdje djaba.Nadam se da je sada jasnije Tachomat i makkki79.Pozzzz
cene za dekodiranja su poprilicno pale .... Samo me zanima za one momke koj rade po 5 do 10 eura sta rade ako im se zablokira sam uredjaj, ako se dogodi da se displej trajno ugasi ... a musterija trazi da se aparat vrati u prvobitno stanje.....A to je i za nas koji radimo 20 tak godina problem ... sta tada oni rade ???? pozdrav VE
Nikad mi se nije desilo da se displej trajno ugasi. Moze da se ugasi privremeno ako je MCU zakljucan, pa se obrise dump. Medjutim, ja pre nego sto pocnem prvo nadjem dump za svaki slucaj.
A cene? Pala je i cena polovnih ARK antikviteti-5e, bolji od 10-15e. Kako uzeti vise ako je on platio radio 5E ???
onda neka ga baci u smeæe,tu su sami krivi oni što otkljuèavaju radio aparate,oni su spustili cijene! šta mene briga jer ga dobio na poklon ili ga je platio 200€?!cijena je takva ako hoæeš izvoli ako ne traži nekog drugog koga æeš jeb... za 5€,nekad je skuplja pita nego tepsija
Problem cijene polvnih bas identicno kao sto wilco navede, ali slazem se da cijene treba drzati ako je kupio djaba nemora slusati djaba.Pozzz
imam opel car 300. kad ga pokušam dekodirati èuje se onaj zvuk bip-bip. znate li koje adrese trebam da promjenim u dampu. molim hitno unaprijed zahvalan
Evo ti dump.
novi sam kolega. neznam kako da naðem taj damp što mi nudiš. kako da ga pokupim, gdje.izvini