Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
Dali ih je netko radio?
Jos mi nije stigao auto, pa me zanima koja je mem unutra, 27c512 ili 28f512?
ima resenje ako je Ecu simens 28f512.pozzz
D taj je
evo i dumpa, pa ako može immo off
Zadnja izmjena od alldecode (23-10-2009 01:25:18)
...evo,pass na mail
hvala, brz si
laku noæ
Ja imam isto problem sa Kia Pride 1-3 kao kolega allcode.Odradio sam sa immo clenerom dump i Kia ne pali.Nema napona na pumpi i istio tako nema iskre.
Da li je moguèe napraviti immo off total na ovom Simens ecu K103735120A?
Unutra ima tms28f512.
Originalni dump je u prilogu.
Pozdrav!
Busko
P.s.Da li si kolega allcode odradio ovu Kio?
Da, davnih dana
dump radi
dump radi ali se nebi trebao bas davat kao cokoladice...
nemam nista ni protiv da se da ali da se vodi motom "pomazem onim koji pomazu drugima"
ko shvati shvatit ce
Postovani kolega exxl je u pravo.
Šta ja imam i znam uvjek pomazem drugima.
Pozdrav!
Busko
Zadnja izmjena od busko100 (07-02-2010 19:06:44)
Pozdrav kolegama. nov sam èlan na forumu a problem imam iste prirode kao i busko100. Imam Kia Pride 1.3L sa Siemens ecu K103735120 A i unutra ecu je 28F512. Fajl sam proèitao i rado bih ga zakaèio ovde ali ne znam kako. U svakom sluèaju tražim pomoæ da rešim problem sa neispravnim imobilajzerom.
Zadnja izmjena od credoline (28-04-2010 10:30:31)
Pozdrav kolegama. nov sam èlan na forumu a problem imam iste prirode kao i busko100. Imam Kia Pride 1.3L sa Siemens ecu K103735120 A i unutra ecu je 28F512. Fajl sam proèitao i rado bih ga zakaèio ovde ali ne znam kako. U svakom sluèaju tražim pomoæ da rešim problem sa neispravnim imobilajzerom.
Klik na izmjeni-onda upload attachment-odrediš putanju sa svog ralunala-potvrda ako na to misliš
Ne pitaj me ono što ne znam !
Uspeo sam, upload-ovao ali kada pregledam svoju i ostale poruke ja tu nigde ne vidim fajl koji sam poslao?
Uspeo sam, upload-ovao ali kada pregledam svoju i ostale poruke ja tu nigde ne vidim fajl koji sam poslao?
Da uspio si, a da nadopuni acom-a, file èeš vidjeti kad dobiš status elprogera, znaèi u najboljem sluèaju nakon 10-12 korisnih, napominjem korisnih komentara !
Ne pitaj me ono što ne znam !
OK, a da li æe mi iko pomoæi da razrešim ovu situaciju koju imam sada ?
Dobio sam 2 immo off fajla na drugom forumu ali poreðenjem fajlova vidim da to što sam dobio nije za moj ecu.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka