Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
pozdrav svima imam za odradit renault jaeger tablu pa me interesuje jedna stvar da prvo pitam pre nego sto sta pokvarim
u uputstvu je direkcija da moram preseci liniju do pina 5 i staviti zelenu zicu na taj pin
al sta dalje kad zavrsim sa programiranjem dal da zalemim pinove 3,4,5 jedan zadrugi ili da ostavim presecenu liniju i ne lemim nista.
ili druga teorija da dignem pin 5 i kad zavrsim sa prog. spustim ga nazad i zalemim ga gde bio
imali itko iskustva sa ovom tablom
u prilogu je slika iz uputstva
normalno da æeš sve vratiti u prvobitno stanje...ne znam otkud ti ideja da ostaviš odsjeèen pin...
eee dobar si care ostavit odsjecen pin .... dobro me nasmija...podsjeti me na neki nacin na moj pocetak
pa tako da nezamjeram valja pitati - tko pita taj neskita
Zadnja izmjena od exxl (29-10-2009 00:19:11)
da...pa kad preðe 100m na displayu ispiše da je prošao 1km
znam da moram vratit v prvobitno stanje al koju variantu da upotrebim da secem liniju ili da dizem pin
ili je svedno
jednostavnije je rezati štampu,ionako je to stari auto pa nije bitno ako se vidi da je nešto prèkano
dali je itko radio ikad sa digom ovu tablu ja kad pritisnem da procita ostane vorking i tako 2 min i nista se drugo ne desi, zato mislim da to nemoze sa digom, a ako ima netko drugcije mislenje jek javi
radi sa digom ali mislim da moraš sjeæi vod i na pinu 4 a ne samo pinu 5 kako imaš u uputama...inaèe za r/w procesora bolje koristi upu-usb,etl ili xprog,diga nije baš dobra za ovaj posao...nema pin test
Zadnja izmjena od Tachomat (01-11-2009 02:02:07)
vidim i ja da diga nije bas neka roba za te stvari vec neko vreme mislim da bi kupio upa usb ja radim obicno auta od 97 do 04 god. koliko ce mi tu koristit upa? vidim da je cena dobra. al ja nisam bas jos sa programiranjem neki expert al ucim
diga mi je se vec popela na vrh glave, vise stvarno neznam sta kvari a sta radi
bas je ono malo para malo muzike
diga consult je prava stvar
Zadnja izmjena od koyot (01-11-2009 10:46:32)
atm tuning
electronic key
------------------------
daj malo vise info,
kolko para??
sta bi kupio da, radi dosta a i da cena nije preterana?
Zadnja izmjena od slaven (01-11-2009 10:56:44)
imas google , ja je licno nemam al je prava stvar
Zadnja izmjena od koyot (01-11-2009 11:02:12)
atm tuning
electronic key
------------------------
kupi upu-usb i neæeš pogriješiti...veæ sam ovo sto puta ponovio pa sam i sam sebi veæ dosadan...svi kreæete od kraja prema poèetku...prvo kupite digu pa onda kad ne ide sa digom tražite programatore.Prvo se treba nauèiti služiti programatorima,razumijeti kako uopæe mcu ili eeprom radi pa tek onda prijeæi na handy...što se tièe dige(kineske ili originalne) provjereno sve radi osim bmw keyreadera samo je treba znati koristiti...moguæe da je dosta kablova krivo zalemljeno zato ih treba prvo provjeriti da ne bi nešto spalio.Što se tièe digapro(digaconsult2 ili dashfixer2) koju ti je preporuèio koyot,je katastrofa sa obzirom na to koliko košta...prijatelj je ima dao je oko 8000€ za nju i svako malo ima problem sa nekom tablom ili bsi...passat 2009 nakon korekcije tabla mrtva,p307 tabla sa nec mrtva,i još nekoliko bsi da ne nabrajam dalje...Digiprog,Enigma,DP3 i Dashcoder(ali original,kopija ima prastari sw u sebi i pola toga ne radi) su alati koji nešto vrijede,jako su skupi pa tko voli nek izvoli
hvala ti za savjet i ja mislim da trebam pocet sa upom pa onda cemo videt daje
sta bude od toga, imam volju za rad samo trebam pravi alat. imo sam
"srecu" sa kupovinom dige jer sam bas kupijo krš od dige pola kablova nije radilo
nesto sam popravio al dosta nisam mogo tako da bas slabo iskustvo, kad je otvoris
unutra sve izgrebano svi napisi izgrebani, kad ukljucis chrajslerov kabal u obd odma se zapusi iz njega,bmw kabal bio zaliven plastikom uopste nije bio spojen sa konektorom, itd..., kad ukljucis nec izbacuje neki fehler tako da nesmijem da ni pomislim na bsi ili nesto slicno
tako da nekog ozbiljnog auta i nesmem da radim, jer mogu vise stete uradit nego koristi.
kad se zakljucala u sync niko nije mogao da je spasi jer je sve kontra bilo zalemljeno, i onda mi pomogo
drugar 008. tako ako itko treba pomoc oko dige momak zna sta radi.
ma upa usb i polako vremenom kako bude potraznja veca tako ces i kupovat alat koji ti je neophodan ... na samom startu stvarno su neophodni dobri programatori a nemoze se ni uvijek plug'n play kao sto si to sad radio treba se malo raskopati ... licno uvijek sam vjerovao programatoru
pozz...
UCOT - Universal Code Off Tool