Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Dali ima interesenta za exchange- menjavu za koji drugi software.
Ja imam dumpove za puno auta.
Software imam ovaj:
- Air4 TMW
- Tachosoft Airbag Resetter v6.4
n sta konkretno mislis
atm tuning
electronic key
------------------------
Pa imam mnogo fajlova za AIRBAG reset. Ako nekomu nesto zatreba neka ka¾e, pa èu dati gore.
AIRBAG DUMPS:
naprimjer:
AUDI:
- 4A0 959 655 Bosch 0 285 001 036 93C46
- 4B0 959 655 C Bosch 0 285 001 106 HC11KA4
i tako dalje.
hehe...sa navedenim sw pola airbag centrala više neæe raditi nakon reparature...znaèi nudiš drek za govno...svatko tko se ozbiljno bavi ovim poslom uopæe ne koristi te glupe sw i gotove fileove nego mu je dovoljan hex editor i malo mozga
Da ima¹ pravo. Znam, da je ovaj reverse in¾eniring veoma komplicirovan.
Kako ti zna¹ na kojima mjestima OFFSET treba korekcija.
Ali da se vrijeme skrati je mozda bolje da se uzme ne¹to ovakvo:
/
pa to je isto sranje,samo online...Tachosoft skuplja algoritme od ljudi koji se bave ovim poslom,ali vjerovatno ih pola uopæe nisu osobno testirali...znam da tako rade pošto ima nekoliko mojih "fora" u tachosoft km kalkulatoru,tako vjerovatno i u tom airbag reseteru ima neèijih...ne pada mi napamet da bi ja sad nekome išao objašnjavati kako i šta,a pogotovo odavati algoritme za neèije kalkulatore...prije ili kasnije svaki kalkulator bude krekiran i onda je svaki glupan majstor...ovaj posao je tako pao na niske grane zato što su ljudi koji nemaju pojma o elektronici negdje vidjeli kako im je èovjek "na brzinu" uzeo novce za korekciju km ili neki slièan posao pa onda idu sami kupovati kineske kopije pravih ureðaja...kad mi takav jedan doðe sa spaljenom tablom ili procesorom motora onda ga ja "na brzinu" tako oderem da mu ništa nije jasno mjesec dana
Vidi. Ja zapravo radim na ovom ljubiteljski. Ja isto takve stvari radim kao developer u telekomunikacijski svrhi programer (real time embedded system). I znam kako je to reverse inzeniring.
Mozda cu sam, da nastudiram ove uredjaje kao i ti. Ali za to ba¹ treba puno vremena.