Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
neki dan sam skinuo dvije verzije Ecm-a pise da su 6.2 i 6.3 i kad ih pokrenem i odaberem drajvere i ucitam org file i drugi za koji znam da je izmjenjen i nigdje mi u ecm-u ne prikazuje da ima razlike izmedju ta dva fajla......i to sam probao sa paf fileova i uvijek isto.....za li netko od postovanih clanova u cemu je problem i kak da to rijesim.??
hvala
pa zar mislis da su sve mape koje postoje u ECU te koji vidi crack verzija tog starog ecma
Sadrzaj koji je promjenjem nije u tim mapama koje ta tvoja verzija otvara.
Mnogo mapa ima u ECU,stotine su u pitanju a ECM crack ih cita samo nekoliko.
za krvolaka....
ako si tako pametan zasto mi je onda jedna prastara verzija ecm-a prije jedno 2 godine otvarala te mape i pokazivala da ima razlike od dva ucitana fajla.....????
Zadnja izmjena od autoservis-edo (06-11-2009 00:16:39)
ma nemam pojma za ta crack sranja,ja ima orginal ECM titanium i to se nikad nije desilo osim ako su mape radjenje u nekom drugom programu a te mape ECM nema u driveru definisane,tada se nece vidjeti razlika u ECMu u map sekciji ali opet se moze vidjeti razlika u ECMu na drugi nacin.
Pitas za razlog i kad ti kazem sad jos se nesto tu ostris na mene,budala sam ja sto bilo sta govorim takvim nezahvalnicima...
Ma onaj stari ecm,mislim neka 3.xx verzija radi ali ne bas puno.Neke edc15 tu i tamo a o edc16 da nepricam,premija je naici da sve bude ok .Ove novije verzije 6.xx nidje veze nemaju,radi mozda 10-15%.Dosta drajvera su losi,a neki su recimo pomereni za par adresa napred tako da vidi mapu ali tek od sredine mape.Ma sve u svemu nije vredno downloada.
pozdrav
to neznam kako sta radi sto je crackovano,ali orginal radi sve ok osim ako su mjenjanje mape koje nevidi map sekcija za taj i taj driver i jedino je tad moguce da fajlovi nisi isti a da ih ecm u map sekciji nedivi kao razlicite u svakom drugom slucaju ce prikazati razlike ako su mape mjenjanje i ako on te mape ima u druveru.Imam ga godinama i nikad nije bilo greske.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka