Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
Skinuo sam kilometražu na škodi sa 100850 na 65000km sa digom (na chip 24c32) , ali kada ju spojim na auto pokaže ravnih 100000km.
Da li se treba skinuti ilkometraža i u BSI ili motornom kompjuteru?
U uputstvima ništa ne piše.....
pitaj kolegu ubistvo sigurno se vratilo zato što ima km u bravi suvozaèevih vrata
škoda poslije 06/2006 ima km na još jednom mjestu u tom 24c32,taj dio je teško kriptiran a kljuè od enkripcije je u micronas procesoru...dakle sa digom se možeš slikat...treba ti neki ozbiljniji alat za taj posao
Drugar digu nemam inace skoro sve radim pjeske.Tako sam naucio i mislim da je to ok.Pozzz...
tako i treba...
Ko negleda taj i lupa.Mislo sam da se pitanje odnosi na mene.Kako sam otvorio drugi post a da nisam primjetio da se odnosi na skodu pojma nemam.Pozzz...
pitaj kolegu ubistvo
sigurno se vratilo zato što ima km u bravi suvozaèevih vrata
škoda poslije 06/2006 ima km na još jednom mjestu u tom 24c32,taj dio je teško kriptiran a kljuè od enkripcije je u micronas procesoru...dakle sa digom se možeš slikat...treba ti neki ozbiljniji alat za taj posao
Èudno je da bi diga imala ponuðen auto a ne može ga uraditi, procitao sam ja eeprom i prepravio ga sa Licznikom i napravio je isto što i diga...
Gledao sam po uputstvima i golf 5 ima isto 24c32, možda su table dosta sliène pa ako netko ima iskustva s njima....
daj molim te proèitaj još jednom moj odgovor na tvoje pitanje...iscrpnije je objašnjeno ovdje ..zaboravi Digu,Licznik,Nyo,Tachosoft i sve kalkulatore na svijetu...jedino ako je mcu micronas CDC3272 moguæe je izraèunati,a ako je neki drugi mcu, pusti to nekom drugom,samo bezveze zadržavaš èovjeka
Hi,
rosfar r250 is solution if cpu is cdc32x7, if found cdc3272 only enigma or x-progM .
all dash with cdc3272 can be calculated cause all have same key,cdc32x7 have individual key so must use rosfar,digiprog,enigma,dp3,xprog,...and please... there is section on forum for english language
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka