Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1 2 SljedećaObrnuti redoslijed poruka
Ima li neko semu i pinout za citac koda kod opel omege 3.0 x30xe motor?
Potreba mi je sema i za 5 zica verziju kao i za 9 zica i jedna i druga mi treba.
Takodje mogao bi mi problem rijesiti i crackovni opel TIS ali samo engleska verzija,pa ako zna ima link bio bih zahvalan jer predpostavljam da tamo to mora biti.
Hvala
Koji je ECU, malo vise info. da bi se pokusalo pomoci ...
Moze li iko ista da pribavi od ovoga?
Ima li iko da moze uraditi immo off na ovom ECU ili samo radite immo off na EDC15 kompijuterima?
---> Neznanje je veliki izvor hrabrosti ! <---
OPEL TIS (SEP 2009)
Screw You Guys, I'm Going Home!
HVALA pokusacu da skinem ovaj TIS
poslao sam ti SMS
pozdrav
acom . lista je dobra ali nema novih modela
Zadnja izmjena od koyot (14-11-2009 19:56:01)
atm tuning
electronic key
------------------------
Jel se to mora znati napamet ? A sa motorom 3000 cca. ima ih vise.
KRVOLOK napisao:taj motor samo postoji sa elektronikom Bosch Motronic M2.8.1
Samo Bosch Motronic M2.8.1 ide na x30xe a ta lista koju si postavio je pogresna jer ti 3.0 motori u njoj sa 1.5 elektronikom nisu V6 nego redni sestaci i oznaka motora im je c30 a ne x30
Jos problem nije rijesen,mada sad znamo kako se treba spojiti sve ali fali nam jos neke dijelova od immo sistema.
Imali li iko ideju kako napraviti immo off u epromu iz ovog ecua...
probaj s ovim dumpom......pass na pm
Dvaput sam ti poslao pass,pogledaj u spam možda je tamo prebacilo il mi daj neku drugu mail adresu da ti pošaljem...pozzzz
jesam veæ 4 puta...jebat ga,pass:plavac22
triput s ovog foruma i èetvrti put sam otišo na tvoju stranicu i odande poslao...
kao što vidiš dump je za motor 2.5 ali možda ti pomogne da usporedbom sa svojim pronaðeš immo adrese (a možda upali i s njim)...pozzz
da....
Kod ovog što sam ti poslao je u epromu,e sad,nisam imao priliku raditi immo of na takvom motoru kao što je tvoj,a koji eeprom je u tvom ECU-u pored 27c512 eproma....
nesto mi nije dalo mira pa sam postavio taj problem na jednom drugom forumu i bas interesantno niko nema rjesenje jedini odgovor koji sam dobio je ovaj .a bas me interesuje kak se moze rijesit
Zadnja izmjena od koyot (24-11-2009 12:32:29)
atm tuning
electronic key
------------------------
Stranice: 1 2 SljedećaObrnuti redoslijed poruka