Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
Treba mi regler za ovaj alternator,ako moze neki link ili kontakt prodavca u Srbiji.Ove sto sam zvao nemaju.Inace kontrola mi stalno blinka i kad je upaljen auto i kad je dat kontakt,nista mu ne mogu osim da menjam.
Koji je auto u pitanju, slikaj alternator i regler pa postavi ovde da vidimo, regler se moze proveriti dali je ispravan ili ne i bez alternatora, ali prvo postavi slike!
Pozdrav!!!
Nije je znanje znati i za sebe ga zadrzati, vec je znanje znati i potrebnima ga podeliti!!!
Evo slika,u frci sam sa vremenom obicno ga prespojim da radi preko jednog unoverzalnog reglera rucne izrade,ali posto ga nisam skinuuo sad ne mogu da probam
Jel ovo neki VW ili ?
Golf IV 2001 godiste
Zadnja izmjena od vulep (20-11-2009 14:12:28)
Odakle si ti...nije problem za regler mogu ti i ja poslati...
POZDRAV
poslao sam ti podatke na pp.
Jel ima neko semu ovog reglera ,nasao sam jos jedan polovan,pa da ga ispitam
Zadnja izmjena od vulep (21-11-2009 12:20:13)
taj regulator u srbiji ima firma koja je exkluzivni uvoznik Cargo autodijelova za Hrv. Srb i BiH, inace su iz Novog Sada i drze sve za autoelektriku, ako jos trebas javi mi na pm pa cu ti dati podatke
sto se tice ispitavanja tog reglera, mislim da ces to teze bez testong stola jer taj regulator ima izlaze L i DFM tj L = kontrolna lampica, a DFM = kompjutorska kontrola zbog cega te i zeza auto, pa ako mene pitas stavi novi regulator i samo po gasu!!
Zadnja izmjena od Ghost_Rider (22-11-2009 15:25:15)
Carpe Diem.......
takav regulator se ne isplati krpiti,nov dodje oko 45eura i nemas brige. pozdrav
Skrpljen.Reseno.Hvala svima
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka