ELPROG FORUM

auto dijagnostika, auto dijagnostički alati, autodijagnostički programi, autodijagnostika

Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.

#1 28-11-2009 16:16:11

carclima
Član
Iz: djurdjenovac Slavonija.hr
Registrovan: 30-04-2008
Komentari: 0

Merkedes radio MF 2750

Bok !

Dobio sam danas radio mislim da je iz A klase,kolega donio iz svabije da mu to dekodiram jer ide u drui auto taj je polupan..kad ga stavim na napajanje radio se upali i radi...hoce li raditi i u merkedesu pitanje je za mudrije clanove?

mislim da bi mogao biti problem kad se pokrene komunikacija sa autom..e sad kako to rijesiti nemam pojma..ima li neka pametna ideja da zavrnem koji euric..

odmah pored proca je mali 24cxx(nevidim tocno)  pa eto kad je vec lemilica i seeprog pri ruci procitah sto pise u njemu..nakon intenzivnog buljena u monitor zakljucih glup sam nemam pojma gdje je kod,,ni counter..

ako imate iskustva sa tim novijim merkedesima pomagajte

po tehnici unutra mislim da je to Alpine..no mozda ima tko pametniji?

Pozdrav !

eo svi detalji:

radio MF 2759    merkedes oznaka A 169 870 06 89 

523 AL 27507 108 2431     hungary     02 11 65

to je sve sto ima na nalji

dakle na stolu radi sve 5..cim ga prikljucim na napajanje radio se uredno upali i radi..ako ga stavim u auto ne radi vec trazi kod..ocito problemi sa kanom..
neznam bas mecedese kakav je postupak u slucaju kad uzimas radio iz drugog auta? obzirom da na stolu ne trazi kod?

damp prilozen..citan seeprogom..

Pozdrav!

Zadnja izmjena od carclima (01-12-2009 00:26:09)

#2 28-11-2009 18:37:30

skyline-GTR
Moderator
Iz: Bosanska Krupa / BiH
Registrovan: 28-04-2009
Komentari: 1,885

Re: Merkedes radio MF 2750

drug nisam te najbolje skontao jeli code ili can ... vin sta pise na display kad ga upalis,upali ga na stolu nemoj u autu i onda sta kaze?dali ceka unos code ili pise nesto drugo??i daj podatke sa ark napisi ovdje serijski part no i ostale brojeve

pozz...

UCOT - Universal Code Off Tool

#3 28-11-2009 20:50:31

carclima
Član
Iz: djurdjenovac Slavonija.hr
Registrovan: 30-04-2008
Komentari: 0

Re: Merkedes radio MF 2750

skyline-GTR napisao:

drug nisam te najbolje skontao jeli code ili can ... vin sta pise na display kad ga upalis,upali ga na stolu nemoj u autu i onda sta kaze?dali ceka unos code ili pise nesto drugo??i daj podatke sa ark napisi ovdje serijski part no i ostale brojeve

pozz...

odem sutra do garaze da to prepisem..danas ja izvadim eprom i procitam ga da imam damp,vratim ga nazad .spojim plus na osigurac i radio radi OK..ni ne pita za kod ni nista..po prici musterije kad ga stavi (spoji) na auto trazi mu kod..zato sam pomislio da je can verzija..nista u poned.ga spojim na stolu pa nek svira malo a mozda ga dobijem gratis da imam muziku u garazi..simpaticno izgleda..

javim sutra sve brojke..

Zahvaljujem na trudu !

Board footer