Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
pozdrav svima,
dal mi itko moze objasniti kako na doticnom vozilu iz naslova skinuti kilometrazu sa op-com kineska kopija, nisam nikad to radio a voljan sam probati, pa ako ima dobrih dusa i zivaca molim za neko objašnjenje.
Hvala unaprijed
Carpe Diem.......
ukratko...nemoguæe preko OBD sa bilo kojim alatom,tako da se ne moraš muèiti...
dobro, a kako bi to bilo moguce, tj koji alat moram nabaviti ili kakva je procedura? jer bi to htio prijatelju odraditi, mijenjao je motor pa bi upisali kilometrazu od motora....
Zadnja izmjena od Ghost_Rider (01-12-2009 23:00:49)
Carpe Diem.......
treba ti eeprom programator ili jednostavnije i jeftinije da ga pošalješ nekome tko se time bavi da ne bi osim motora mijenjao i instrument tablu
pozdrav svima,
dal mi itko moze objasniti kako na doticnom vozilu iz naslova skinuti kilometrazu sa op-com kineska kopija, nisam nikad to radio a voljan sam probati, pa ako ima dobrih dusa i zivaca molim za neko objašnjenje.
Hvala unaprijed
mislim da je neizvedivo..opcom je diag alat a oni to obicno ne mogu...bar ja nisam nikad ni probao..
pametniji savjet ti nemogu dati jer nisam imao taj vivaro..no noviji je to auto pa mislim da bez lemilice i programatore nebude islo..
sa op comom sam ja skidao km na combu 2007 godina i moze se.....moze i jos na nekim modelima ali nisam isprobavao jer se preko njega moze iscitati sadrzaj table pa odmah nudi i opciju upisa novih km....samo kaj je meni za tu proceduru trebao pomagac jer kad se upisuju novi km mora se drzati onaj gumb za reset km na tabli i kad je sve gotovo kaze da se mora skinutu tabla sa napajanja a nigdje ne pise smije li se pustiti onaj reset gumb pa mi je prijatelj samo skinuo klemu sa akumulatora i kad se vrati klema stoje novi km...
hehe edo dobar si pa mogao si gumb zalijepit zvakacom gumom heheh
atm tuning
electronic key
------------------------
mogao sam i taj gumb cackalicom zaglaviti ali nisam...:)
ovako je funkcioniralo i to je to...:)))
o bože...pa ne moraš držati gumb dok skidaš osiguraè stisneš gumb pa onda write,na displayu se pokaže 16xxxkm ili nešto slièno ne mogu se sad sjetit,kada se ponovo ispišu stari km na displayu pustiš tipku i makneš osiguraè na par sekundi (ili klemu kako ste vi micali ali lakše je osiguraè)
dal neko molim vas moze da mi kaze gde da downloadujem neki pirogram za skidanje kilometraze? hwala unapred
radi ono sto znas i nespustaj se u stvari koje ti nisu jasne jer ce skupo da te kostaju na kraju