Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Posto sam totalni poèetnik u ovom poslu molio bih da mi kazete gdje (po mogucnosti u BiH) mogu da kupim literaturu vezanu za auto elektriku, elektroniku, dijagnostiku te gdje u Hrvatskoj ili Srbiji moze da se obavi edukacija kadrova iz ovih oblasti.
Hvala
Imas dosta te literature i na internetu pokusaj malo pretrazi ima i ovde na forum literature , moraces da imas 12 korisnih postova da bih video linkove od te literature, do tad je sve na tebi, inace postoji knjiga Autodijagnostika OBD2 koja ti je za pocetak odlicna a moze i dalje u radu da posluzi, potrazi malo po internetu gde ima tacno da se kupi tebi najblizem mestu, nadam se da sam ti malo pojasnio!
Pozdrav i dobrodosao na forum!!!
Nije je znanje znati i za sebe ga zadrzati, vec je znanje znati i potrebnima ga podeliti!!!
Evo jedne, maaada, kolega je u pravu, ima bas dosta toga po netu, samo da se sedne i buba.
pozzz,
cubica
Doktor specijalista za elektroniku
Valjda je uspelo jer ne vidim nikakav link, jaoooo..pa nece ni on videti..eeeee...grlj, mrlj
cubica
Hvala na odgovoru. Danas sam nasao jednu knjigu koju cu naruciti, a sto se tice 12 postova, posto sam pocetnik, zaista nemam ideju kako da dostignem osim da pišem kojekakve gluposti.
Valjda je uspelo jer ne vidim nikakav link, jaoooo..pa nece ni on videti..eeeee...grlj, mrlj
cubica
nije uspjelo...
Ne pitaj me ono što ne znam !
ozbiljno???? pa javilo mi da je u redu..valjda sam blizu tog 12 posta pa cu moci i da vidim...a onu knjigu autodijagnostika OBDII imam ali me ne terajte da skeniram za ime Boga, ako nekom treba..radije cu je iskopirati pa slati postom
pozz,
cubica
Najozbiljnije, kada uploadaš moraš potvrdi stisnuti u donjem prozoru i prièekati, zavisi od velièine file-a za upload.
A èuj ak ti se ne da skenirati, imaš krivu sliku ispod imena (ha ha) ma ne trebaš skenirati.
....ma sve sam bio odradio kako treba i javilo mi da je podignut file ali sad..kad ne mogu da vidim nista..ali neka..evo klickam post po post pa cu valjda i progledati jedan dan
cubica
Zadnja izmjena od cubica (29-09-2009 21:43:34)
... jednog lijepog i suncanog dana
UCOT - Universal Code Off Tool
ja progledao heheheee
evo one knjige
Download link:
pozzz,
cublain
eto ga dostupni su sta bi sa onim opelom ??? jel rijeseno ??
UCOT - Universal Code Off Tool
aaa..nemam pojma nije mi se onaj javljao..i bolje ionako ne znam gde se nalazim..
cubica
knjiga je na engleskom, ali vrlo korisna, sa dosta slika i sema
i ova
Zadnja izmjena od coazr (08-10-2009 21:07:37)
kad smo vec tu oko literature mozda je ovde pogresan post..ali zanima me da li je neko pokrenuo autodata 2009 naj. verz sa "dongle" i ima li neki pouzdan emulator sa kojim to radi ..
kad smo vec tu oko literature mozda je ovde pogresan post..ali zanima me da li je neko pokrenuo autodata 2009 naj. verz sa "dongle" i ima li neki pouzdan emulator sa kojim to radi ..
Imaš tu na web trgovini
ja progledao
heheheee
evo one knjige
Download link:pozzz,
cublain
Jel mozes ponovo okaciti,jer link ne radi.
Evo samo radi informacije, nabavio sam dvije knjige Enciklopedija autoelektrike od Jozefa Dekanja i odlicna je te Elektronika automobila od Radovan Marina, onako manja knjiga, uopštena, ne ulazi posebno u detalje.
Evo samo radi informacije, nabavio sam dvije knjige Enciklopedija autoelektrike od Jozefa Dekanja i odlicna je te Elektronika automobila od Radovan Marina, onako manja knjiga, uopštena, ne ulazi posebno u detalje.
gdje možemo i mi neiskusni to nabaviti mi novi ne vidimo nikakve linkove možda jednog dana poz,,,,,,,,,,,,,
pozdrav,jasam igor,novi sam ovdje,zanim me gdje mogu nabaviti edc15/me7 sa interfaceom i driverima,po mogucnosti bih. hvala