Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
zanima me jel itko zna di ima kupit motorice za peugeot 206 ?? hvala
KO NE PITA TAJ NE SKITA!!!!
sto ne popravis samo ona osovinica na malom zubcaniku pukne dole pri dnu. kanes malo sekundnoga lepila na nju i centriras od oka sa bude pravna i malo sa puhalicom zagrejes da pre uhvati, i to je to. stavis zubcanik i radi provereno. a ako trebas bukvalno motorice samo te odpad spasava.
znam za tu metodu ali tijo sam da iman rezervni nasao sam samo kucista u Lithuania ali znaj ti oce to doci !!!!
reskiraj, naruci manju kolicinu pa sta bude. izracunaj kolko para mozes prebolit ako nestigne i to je to. to bi ja uradio
komad 13 € + carina
Zadnja izmjena od lucky (11-12-2009 22:30:14)
cena nije slaba uzmes 10 kom za pocetak pa ces videt
bez rizika nema profita!!!!
al opet sam razmisli
kod nas je motoric + posao 80€
1N5408 odgovara debljina, zagrejem lemilicom i direkt prodjem kroz kuciste, pazim da bude pod 90 ugao i koliko potopim da ne strci i to radi bez problema.
pozz,
cubica
Doktor specijalista za elektroniku
1N5408 odgovara debljina
nego hoce li tebe ikad ista zaustaviti ..... pa sve moguce koristis nista ti nepropada
UCOT - Universal Code Off Tool
ima ih u zagrebu u jedno ducanu sa djelovima za peugeota....neznam koliko kostaju ali ako te zanima mogu se raspitati pa ti javim
Alo ljudi pa da li je moguce da gubite vreme na ovakve stvari ima te li sajdzije u gradu? Milane ti si genije
pozzzz
Zadnja izmjena od floyd (12-12-2009 01:23:54)
ja mogu ti sredit SLO
Alo ljudi pa da li je moguce da gubite vreme na ovakve stvari ima te li sajdzije u gradu? Milane ti si genije
pozzzz
ej cika Sale, pa to napravim za tren oka, izvestacio sam se Nije se nijedna vratila do sada..pu-pu-pu ..da ne cuje zlo
Treba samo obratiti paznju pri demontazi ploce, pazljivo pomerati i namestati plocu zbog onog flata nalepljenog na displej. Mislim da mi je to gore nego popravka motorica.
@sky...sto te nema na msn, da nisi zapalio u nemcoviju?? kikikiii
pozz,
cubica
cubica napisao:1N5408 odgovara debljina
nego hoce li tebe ikad ista zaustaviti ..... pa sve moguce koristis nista ti nepropada
nisam rekao da koristim nogicu samo od crkle diode...hahahahaaa
pozz,
cubica-skrtica
Zadnja izmjena od cubica (12-12-2009 22:28:50)
Pa znao sam da neces da se trosis dioda je to , nego treba i casovnicari da nesto zarade i oni su neki majstori.
cuba na msn sam non stop samo tebe nema ... to malo provjeri svoj msn ....i cudno mi je postalo sve sam se zabrinuo sta je sa tobom ... da nemas u planu jos jedan A6 kad te nema
UCOT - Universal Code Off Tool
Tottalno ste neupuceni...kakav A6...Milan je sad krenuo na A8..hahaha....
POZDRAV
Tih motoriæa imaš u više satova, recimo od audija 2000g, megan 97, P206, Punto 2 ... iz bilo kojega možeš ga koristiti, svi su isti osim što neki imaju one 4 žice kraæe a neki duže, isto i s osovinom, ali ga možeš prepakovati.
Cubica je dao dobar savijet ali ima jedan nedostatak ne raditi termièki rupu nego mehanièki obraditi mislim da ste shvatili da ne idem u detalje
cubica ima pravo, i ja sam koristio te diode za osovine i sve OK
ko ima od njih pokvarene kolicinski sto ih je sakupljao, moze da mi ih posalje, sigurnost repariranja 101 od 100 komada.. mozemo se lako dogovoriti...
Osovinica od diode je idealna,ako ne ubodes pod 90 stepeni,mozes je kriviti.
Nisam našao tako debelu žicu na diodi ali imaš od strujnih vodova od bakra orginal debljinu
Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva?
ee..pazite ovo jednom neki mehanicar dosao kod mene da mu uradim jednu takvu plocu
i ja je odradim a on ckilji, zverka i gleda sta radim
Sledecu je sam uradio mozda i bolje od mene..cak je i napravio alat, da kazem èap, koji postavi na dno kucista da mu uhvati 100% vinklu osovinice koju probada, nasao i original osovinicu od celika..ma sve super ali me zove i kaze ''sta se ovo desava, nema mi nista na displeju??!!'' xaxaxaxaxa...
Onda mu ja kazem..e maestro, to ti nisam rekao, ako si bio pametan da je sam radis i neces da platis sad napravi i flat na displeju...
Naravno da je kupio drugu plocu i vise ih ne pipa..
pozz,
cuby
E cuba sta napravi coveku,drugi put mu ne daj da gleda sta radis,jer je ponekad bolje da to ljudima ostane misterija.:)