Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Dekodiranje radia kod peugota 206 1.4 HDI,kako to uraditi?
godiste 2002
hvala
izvaditi radio,napisati sa bocne naljepnice podatke sa njega da znamo o kojem se radi onda skinuti eprom iscitati podatak i okaciti ovdje,nakon toga dobijes svoj code
pozz...
UCOT - Universal Code Off Tool
hvala moderatoru, zahvalan na odgovoru!
zar taj radio treba dekodirati?kolko znam fora je samo u vin broju......mozda gresim
pozdrav
grijesis iz 4 razloga:
1.nisi pogledao temu kad je datum okacen
2.nabijas broj postova
3.nije u vin ... can... nego code
4.pravilnik procitaj u protivnom kartoni sljede
pravilnik sam procitao ....neznam kako nabijam broj postova......a da nisam pogledao temu kad je datum okacen to nisam .....
izvinjavam se.........
Da li dekodiranje fabrickog Clarion radija u Peugeot 206 cc (2003) funkcionise na isti nacin kao sto je objasnjeno gore?
Ili je proces nesto drugaciji?
Unapred hvala.
Da li dekodiranje fabrickog Clarion radija u Peugeot 206 cc (2003) funkcionise na isti nacin kao sto je objasnjeno gore?
Ili je proces nesto drugaciji?Unapred hvala.
Dobrodosao na forum,
kao prvo uredno popuni svoj profil da bi znali kome da pomognemo, kao drugo sto se tice dekodiranja tvog radia to je vec objasnjeno u prethodnom postu koji vase za sve pa i za tebe!
Veliki pozdrav!
Nije je znanje znati i za sebe ga zadrzati, vec je znanje znati i potrebnima ga podeliti!!!
kad okaci na counteru 13 kvalitetnih nek mu admin mjenja username u elprogerer
kod peyoa se to radi psa dijagnostikom upise vin i on radi ako nemas psa posalji danp i vin voyila pa cu ti to zavrsit
kako to sad kad gore pise da nije tako?....i?....vin...can....code....a mozda je van ...aha...ok......nema komentara ili ja idalje nevidim pojedine postove?
daj podatke
imam problem a nadam se da moze da se resi! imam radio-cd u pezo 206 1,1 - 2001god i kad sam iskljucio + klemu i ponovo je vratio na displeju cd se pojavilo (S- error).procitao sam broj na uredjaju i mislim da je to. br.CLO410Y0040609
Jos nesto bih napomenuo da ja pripadam starijoj generaciji tako da bih mi objasnjenje trebalo biti opsirnije.
pozzzzzzzzzz
Odnesi majstoru i problem si resio!
Pozdrav!
Nije je znanje znati i za sebe ga zadrzati, vec je znanje znati i potrebnima ga podeliti!!!
covjek uci dok je ziv pozzzzzzz