Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
meni se marea gasila u voznji....nebi to napisao da mi se to nije dogajalo,mada znam da to nema logike jer kod treba da se auto upali i poslije radi bez koda....ali ko zna kozda su kod fiata nesto iskemijali pa se auto moze ugasiti u voznji.
nemoze se ugasiti radi koda vec cim motorni nema napajanje dolazi do paljenja lampe koda.....
lampa koda gori i kad odspojis konektor ecm.......
zato je sumniv engine control relay
zamenjen relej na pozarnom zidu i upalio odmah ali opet u toku voznje izgubi struju posle sekunde dodje i pukne hvala na savetu za relej
na dijagnostku,sumljiv senzor polozaja radilice
opet na dijagnostici pokazuje gresku senzor radilice a menjan skoro na plinu vise gubi struju i puca
sa kojom dignostikom to kontrolises
atm tuning
electronic key
------------------------
Pogledaj malo kablove bobinu,ako je vise na plinu to su njihovi simptomi.I vrlo bitno sto kaze kolega koyot kojom dijuagnostikom radis
neznam koja dijagnostika auto je kod majstora idem sada da ga uzmem videcu koja on ga probao kaze da na benzinu nema pucanja dal je moguce daje to do plina , a majstor plina rekao daje to do struje samo
haj pa javi kavo je stanje
atm tuning
electronic key
------------------------
Alo brate koyot uzeo auto od majstora zasad radi dobro kaze da je manuelno prebacio
sa benzina na plin i da sada nema prekida dal je moguce da je do toga.
Kako mislis manuelno?Da tebe ne zeza osigurac za prekidac od plina pa izgubis napajanje prekidaca ili signal za broj obrtaja za prekidac plina koji je obicno zamotan oko kabla ako je klasicni plin
Ako vam se pumpa ne ukljucuje pri verglanju a nekad se i ukljuci,problem bi mogao biti u kontaktima ili na releju,jer preko njega dobija napajanje,pokusaj je spojiti direktno pa da se vidi dali tad reaguje,a onda je lako utvrditi problem.......
sada nemam ler tek imam kada digne temperaturu i na benzinu ina plinu isto.
Ako nemas na benzinu moguce da je ect senzor ili onaj step motor
gde se nalazi taj ect senzor i kako izgleda
gde se nalazi taj ect senzor i kako izgleda
ect senzor ti je negde na usisnu granu ili na glavu motora (i je u dodir sa vodom ) taj senzor ti je ko automat za temperaturu ili ulja
STEP MOTOR NIJE A ECT SENZOR TRAZIM VIDECU KADA GA ZAMENIM DAL JE ON NEGO OPET MI SE DESAVA SVREMENA NA VREME DA MI TRZNE,PREKINE STRUJU I PUKNE
ljudi jacu da upalim ovaj punto pomagajte u toku voznje samo poklekne izgubi struju zatim dodje pukne i produzi dalje menjan senzor rad. relej na pozarnom zidu
A jeli mjenjan senzor bregaste? (ako ga ima - modeli iza 10/2000.g.) Provjeri mase, posebno onu koja ide na usisnik zraka.