Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
Imam Visu i nesto eksperimentiram sa njom ali mogu se spojiti samo na Fiata...Punto,Bravo,Marea.....Opela,BMW-a VW nece ni pod razno raditi......zna li netko u cemu bi mogao biti problem?
Koristim Visu bez Atmela i eproma..
Ja imam visu i primjetio sam da neæe da radi na nekim VW motornu grupu, a ostale module radi, a VCDS uðe bez problema.
VW mi sad trenutno nije toliko bitan ali su mi bitni Opel,Bmw i Ford a to mi nece raditi...:(
trebalo bi da radi vag sa vag komom softverom ,opela sa op comom mercedesa sa carsoftom, takodje i bmw znaci koristis viza interfejs sa ovim progranima
luka...nisi me izgleda shvatio......meni nece sama visa diagnostika raditi bmw,opel,ford....
Ako nekome zatreba jednostrani pcb za visu uniscan.
Pozdrav
Zadnja izmjena od Predrag Raickovic (09-01-2010 04:46:51)
Probaj edo da obrises onaj njen folder pa ga snimi opet na hard disk,meni je pomoglo par puta
svasta sam vec radio i probao ali nema pomoci ni koristi......
Predraze.....nemam ti jednostrani PCB...imam dvostrani,dvostrani sa stmelom.....dvostrani SMD sa atmelom i jednostrani sa atmelom.....
A jel ista shema kao i ona moja koju sam ti poslao?
Imam ja i shemu ploèice i pcb ali u nekom malom programu za pcb, ali ako ju sam nacrtaš prije æeš skužiti greške i nauèiti kako radi.
Ja sam ju strpao na ploèicu 4 x 6 cm
ista je ko i tvoja shema....
Onda nema razloga da neradi.
Ja sam ušao u BMW318 s njom a nisam mogao ni carsoftom ni INPA
Opele nisam jer koristim opelov
radi samo fiata......nisam ni sad cu probati jos jedno vw golfa 3 benzinca i bravu 16 16v..
fiat bravu 16 16 v radi bez problema
njih sam odradio par komada, popravak ecu i immo off
i spajao se na njih
hm,ja imam visu uniskan,primetio sam i kod mene da najbolje radi fijata i lanciju,radi i ostalo vw,opel ali nekako ograniceno,pre nekoliko dana sam kacio rovera i iznenadilo me je je tacnoscu iako sam morao sam da vadim pinove iz ecu jer je neko brljao po zicama,
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka