Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
pozdrav .jeli se neko vec susretao sa golfom ili slicnim vw 2002 god da nerade kocnice iz cista mira ,tj pedala tvrda ko kamen i nekoci ,na diag. nema gresaka
evo ujedno da iskoristim priliku da svim clanovima foruma pocev od administratora-moderatora-ekspert tima-elprogera-clanova-i svim ostalim koji budu imali srecu da postanu clanovi ovog foruma da cestitam nadolazece praznike, sretni i ugodni praznici zeli vam koyot
atm tuning
electronic key
------------------------
pozdrav .jeli se neko vec susretao sa golfom ili slicnim vw 2002 god da nerade kocnice iz cista mira ,tj pedala tvrda ko kamen i nekoci ,na diag. nema gresaka
evo ujedno da iskoristim priliku da svim clanovima foruma pocev od administratora-moderatora-ekspert tima-elprogera-clanova-i svim ostalim koji budu imali srecu da postanu clanovi ovog foruma da cestitam nadolazece praznike, sretni i ugodni praznici zeli vam koyot
hvala isto i ja cestitam svimclanovima foruma sretni i ugodni praznici -autogimi
servo ojaèivaè...provjeri crijevo sta ide na njega... nepovratni ventil na crevu...ak vuce zrak kad auto radi sve ok onda ti je prasno servo ojaèivaè koèenja...
zaboravih... takoðer se pridružujem èestitkama...svako dobro...
ma nije to to sam odma pregleda, zaboravio sam napisat kad uradim izlazni test posle neko vrijeme radi sve normalno. danas sam opet probao auto nekoci kako bi trebalo sutra ga moram raskopat pa malo bolje iskontrolisat,ali tu mi je sve nesto cudno
atm tuning
electronic key
------------------------
Meni isto na servo ojaèivaè smrdi, ili da ti nije crijevo napuklo od vakum pumpe do serva ? Možda membrana u servu napukla ?
Hvala i ja se isto pridružujem èestitkama i sve najbolje svima u Novoj godini
Ne pitaj me ono što ne znam !
a zasto onda radi sve normalno kad napravim output test
atm tuning
electronic key
------------------------
a zasto onda radi sve normalno kad napravim output test
Hm...?
sutra mu moram zamijenit ulje u sistemu pa probat
atm tuning
electronic key
------------------------
imao sam problem na pasatu kad je bilo izuzetno vani hladno izgubi kocnicu-tvrda ko kamen i bilo je do ulja jer je imalo dosta kapljica vode u sebi i mrzlo
imali taj tvoj auto ABS.....da nije problem u pumpi ili elektronici od nje jer o onda moze kocnica biti tvrda.
ma ija sam uto najpre posumnjo, jer je bilo hladno nekih -5 ,danas sam zamjenio ulje pacemo vidit.
ima da i abs ali nije do pumpe najvjerojatnije je di ulja
Zadnja izmjena od koyot (24-12-2009 16:13:43)
atm tuning
electronic key
------------------------
Pa tu mora imati dosta vlage u ulju, kolko je staro ulje ? Ili je ostala posuda otvorena pa ulje upilo vlagu iz zraka, opet, to stoji sve ispod haube, puše topli zrak od hladnjaka u vožnji, baš da se zaledi voda u ulju ? Svašta je moguæe, ajd baš me zanima razvoj situacije !
Mene je jednom mucio servo bubanj,a sad me zivo zanima kako ce se ponasati
auto je stajalo 3-4 dana i kad je covjek upalio nema kocnice .a prije tog ga vozio i parkiri normalno sve uredu. vec sam naveo da je bilo hladno ne bas tolko ali 4-do 5 ispod nule ,dosao tako uz pomoc rucne ,ja isto vozio jedno 5 km ali nista ,onda sam ga prikopcao i napravio samo izlazni test i posle je radilo kao normalno .danas sam zamijenio i ulje ali nisam jos probao ,jeb.. slomio se onaj nepovratni sto ide na el pasam morao nac drugi ,sutra ga probam
atm tuning
electronic key
------------------------
logièki gledajuæi nije do ulja...na izlaznom testu radi poslje ne...nema nikakve greške...baš èudno...
Zadnja izmjena od dadoa4 (25-12-2009 13:45:19)
evo danas sam ga zavrsio .zamijenio ulje i nepovratni ventil od vakuma, zasad radi .pa vidicemo hoceli se ponoviti kad dodju hladni dani, pomeni nebi trebalo ,al eto kakvih sve kvarova nema nikad se nezna
atm tuning
electronic key
------------------------
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka