Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Pozdrav svima i molio bih za pomoc svake vrste ako neko nesto znao o tome. Voizm Fiat Punto 1.9 d iz 2001 god i imam problem pri paljenju kada je auto hladan, zapravo upali on ali ostane da svetli lampica za check engine i motor nepravilno radi i nece d aprimi gas, odmah zatim ugasim auto i upalim i sve bude ok. Na dijagnostici su mi rekli da je AGR ventil zapunjen i da se to zbog toga desava, a da i treba 50 eura da platim ciscenje, iskreno mnogo mi je cudno da je to u pitanju... Ako neko ima slicnih iskustava neka kaze i kako je uspeo da resi taj problem.. HVALA I POZDRAV SVIM VOZACIMA PUNTA 1.9D
ja sam imao takav slucaj i pospricao sam kontakte na ecu-u i na bosch pumpi i poslije je sve bilo ok....jel tu bio uzrok ili nije neznam ali poslije spricanja kontakata sa kontakt sprejem sve je bilo ok...probaj to prvo jer je to najjeftinije pa onda dalje ako nije u tome problem.
hvala puno, probacu i sa tim, ali nesto mi je to sumnjivo da je u tome problem, al ihvala probacu... POZDRAV
a reci mi samo sta je to "ECU-u" jer nisam bas expert za dizel motore
bitno da znas bar benzince
atm tuning
electronic key
------------------------
a reci mi samo sta je to "ECU-u" jer nisam bas expert za dizel motore
ecu ti je motorni kompjuter
naprovi dijagnostiku ako ti je greska senzor rotora brijega morati ces mjenjati pumpu to ti je njihova mana.
Slazem se sa antimonom
radio sam dijagnostiku i kazu da pokazuje samo AGR ventil, kao da je zapunjen,,,,,
zdravo drugari,imam problem sa puntom 1.9 dizel 2001 god. tesko pali ujutru,na dijagnostici mi ne pokazuje nista posebno!motor je perfektan,svi filteri zamenjeni, a hoce malo da dimi pri velikim obrtajima? da li je neko imao problem sa diznama kod ovih motora?
bitno da znas bar benzince
a cemu bi se smijali da nema ovakvih bisera? onda bi ovo bio bio full ozbiljan forum...