Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
Pozdrav svima, ima li tko iskustva sa K+Can v3.0? Danas sam probao sa K+Can 2.5 procitati Audi A3 2004 i svaki put se program srusi . Polo 1998 isto ne ocitava. jedino sam uspio 2001 A4 2.0 benz. .Radi li 3.0 klon bolje?
ti imas orginal?
ti imas orginal?
hehe...da ima...v2.5... valjda su u abritesu izgubili njegov mail pa mu ne šalju nove verzije
Naravno da nemam morao bi otvoriti radionu na auto sajmu da otplatim orginal. Imam kinesko smece bez dongla, koje kad nesto nemoze oda se srusi valjda, a nemoze valjda ni pola auta napraviti.
Pozdrav svima, ima li tko iskustva sa K+Can v3.0? Danas sam probao sa K+Can 2.5 procitati Audi A3 2004 i svaki put se program srusi ....................
dobro je dok se program rusi............ali kad se kakva tabla srusi jao tebi..........
rusenje programa je vecinom uzrokovano nekompatibilnost os i kraka
atm tuning
electronic key
------------------------
ja imam orginal pa mi nije sve jedno kada radim novije vozilo da nešto krene po zlu
Od kada sam sebe uhvatio u laži nikome više ne vjerujem
Ima li itko .ept file za 3.0 K+can ili moze li iscitai Mprog-om ili ftprog-om iz uredaja?
Ima li itko .ept file za 3.0 K+can ili moze li iscitai Mprog-om ili ftprog-om iz uredaja?
jel ima tko ovo?
OBD Master
Izgleda da nema nitko
Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva?
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka