Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
ne znam da li sam na pravom mjestu na forumu ali ako neko moze da mi pomogne na smartu jedan daljinac radi bez problema dok na drugom je bio problem sa tasterom koji je zamjenut baterija dobra ali nece moze da upali auto samo kad sa ispravnim otkljuca ima li kakav postupak prijavljivanja
Ima postupak koji se treba odraditi, uobièajeno to ide Star dijagnozom, imaš meni za prijavljivanje kljuèeva, samo ti treba pristup vezi sa Daimlerom ili kalkulator kodova za Smart.
Pozdrav
Ima postupak koji se treba odraditi, uobièajeno to ide Star dijagnozom, imaš meni za prijavljivanje kljuèeva, samo ti treba pristup vezi sa Daimlerom ili kalkulator kodova za Smart.
Pozdrav
hvala na odgovoru
Izvinjavam se na off-u, ali koliko slotova za ucitavanje kljuceva u memoriju ima smart, jer ako se ne varam kod standardnih MB modela je 8, ili mozda gresim? Unapred hvala . . . Pozz
Da, mercedes ima 8 šina za kljuèeve, i vidiš ih sve dijagnozom pa odmah znaš koliko ih je od toga slobodno. Smart ima sasvim drugi stil, on samo pamti kodove koliko mu ih nauèiš, a gdje mu je granica ne znam, nikad nisam probao s više od 3 kljuèa.
Pozdrav
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka